Nenechte své vlasy v zimě trpět. S vlasovými oleji NATAVA opět zazáří

Není žádným tajemstvím, že v zimě dostává naše kštice pořádně zabrat. Plískanice, mrazy nebo nošení nejrůznějších pokrývek hlavy se na kvalitě vlasů mnohých z nás negativně podepisují. Česká značka přírodní a bio kosmetiky Natava nabízí řešení, které nechá vaše vlasy opět zazářit. Certifikované vlasové oleje vlasy intenzivně regenerují, vyhlazují jejich strukturu a navrací jim zdravý lesk.

Certifikované* vlasové oleje Natava vlasy intenzivně regenerují, vyhlazují jejich strukturu a navrací jim zdravý lesk. Čisté rostlinné oleje patří mezi cenné a nenahraditelné ingredience. Získávají se nejčastěji mechanickým lisováním semen nebo olejnatých plodů. Nejkvalitnější rostlinné oleje se lisují metodou „za studena“. To znamená, že teplota při zpracování oleje nepřesáhne 50°C, což je velmi důležité pro uchování přirozených vlastností olejů.

K dispozici jsou ve variantách Avokádo (pro slabé a poškozené vlasy), Jojoba (pro suché a poškozené vlasy), Marula (pro suché, křehké, krepaté a sluncem namáhané  vlasy) a Nimba (pro všechny typy vlasů).

Pro optimální účinky stačí vmasírovat pár kapek do konečků proschlých vlasů, udělat si olejový zábal před umýváním vlasů nebo použít olej jako pečující složku do vaší oblíbené domácí vlasové masky. 

K dostání jsou na e-shopu v balení 50/100 ml za cenu 249/399 Kč, Marula za 349/499 Kč.

*Důkazem kvalitních a šetrně zpracovaných surovin je fakt, že naše oleje získaly certifikát COSMOS NATURAL od Ecocert. 100% natural origin of total, COSMOS NATURAL certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard.

Foto kredit: NATAVA, www.natava.cz