Ples je významnou společenskou událostí

Vánoce jsou už za námi a přichází období plesů. Chystáte se se svou drahou polovičkou protančit noc? Ples je významnou společenskou událostí, proto je nutné zvolit slavnostní oděv. Držte se dresscodu předepsaného na pozvánce. Něco jiného je myslivecký bál, něco jiného maturitní ples, a jiný dress code si žádá ples na Žofíně. Na některé události se bez honosné večerní róby prostě neobejdete, na jiné si ale perfektně vystačíte s běžnou konfekcí.

Ples je přímo stvořený k tomu zazářit v nádherných šatech. Vsaďte na třpytivý model, ve kterém budete na tanečním parketu zářit jako hvězda. Lesklé materiály, satén, kousky poseté flitry, samet, či krajka, to vše podtrhne ženský půvab. Jestli se v šatech příliš necítíte, obléct si můžete také zajímavý slavnostní overal.

Neméně důležitá je také vhodná společenská obuv. Podpatek by měl být přiměřeně vysoký a úzký. Zároveň při výběru myslete na to, ať se vám v obuvi pohodlně tančí. K top slavnostním materiálům na obuvi bude v roce 2023 patřit především satén nebo imitace semiše. Poutavé detaily v podobě metalických podpatků a štrasových aplikací propůjčí společenským lodičkám a sandálům punc jedinečnosti a luxusu.