Vánoční tipy od značky Natava: dárková balení tuhých mýdel a doplňků

Všem, kteří hledají originální a udržitelný dárek domácí provenience pro své blízké, vychází vstříc česká značka BIO a přírodní kosmetiky Natava. Nově nabízí dvě dárková balení s různou variací mýdel a koupelnových doplňků, které se budou vyjímat nejen pod vánočním stromečkem.

V dárkové krabičce najdete vždy 3 poctivá ručně vyráběná mýdla pro péči o tělo i obličej a praktické koupelnové doplňky. První varianta v sobě skrývá tuhé koupelnové a sprchové mýdlo „Extrakt protěž alpská“, tuhé čisticí mýdlo na obličej „Aktivní uhlí“, tuhé toaletní mýdlo „Ylang-Ylang“, bambusovou mýdlenku s keramickou podložkou a tělovou mycí žínku.

Po otevření druhého balení potěší obdarovaného tuhé koupelové a sprchové mýdlo „Extrakt rakytníku“, tuhé čisticí mýdlo na obličej „Minerální bahno“, tuhé toaletní mýdlo „Marocká růže“ a samozřejmě také bambusová mýdlenka s keramickou podložkou a tělová mycí žínka. Každá z variant stojí 649 Kč.

Jak mýdla Natava vznikají

Návrat k tradiční výrobě i návykům inspiroval značku Natava při tvorbě tuhých mýdel. Jejich užívání je ekonomičtější i ekologičtější než u mýdel tekutých. Při náležité péči slouží opravdu dlouho a po jejich spotřebování stačí pouze odložit papírovou krabičku do tříděného odpadu.

Zásadní je už výběr vstupních surovin. Do mýdel se komponují blahodárná másla, oleje a vybrané esenciální oleje. Při jejich výrobě se používá tradiční technologie zmýdelňování olejů, při níž jsou zachovávány veškeré výživné látky, minerály a vitamíny. S hmotou se pracuje šetrně a při minimálních teplotách, aby se zachovalo maximum aktivních látek. Díky přirozenému zrání jsou mýdla odolnější proti rychlému vymývání a rozmáčení. Pokud navíc budete mýdlo NATAVA ukládat na pěknou mýdlenku z naší nabídky a zajistíte mu vzdušné prostředí, bude sloužit opravdu dlouho.

Do mýdel Natava se podařilo zakomponovat rozmanité vůně a prospěšné látky. Jejich používáním pokožku nejen umýváte, ale také o ni pečujete. Ať jste příznivcem svěžích vůní, potřebujete zbavit pleť akné, nebo se chcete při mytí nechat zahalit do závoje orientální vůně, určitě si to „své“ mýdlo vyberete.

Akce - 20 % do 20. 12. 2022

S kódem VANOCE20 získáte na e-shopu www.natava.cz o 20 % výhodněji. Akce platí do 20. 12. 2022. Více na www.natava.cz.