NATAVA: Tajemství luxusního pleťového séra Rozmarýn

Pleťová séra hrají v péči o pleť stále větší roli. Velmi rychle a intenzivně totiž dodávají pleti potřebné výživné látky ve větším množství než klasické pleťové krémy. Obsahují mnoho účinných látek z bylinných extraktů a olejů, které pleť aktivně regenerují a hydratují. Díky jejich koncentrovanému složení stačí séra aplikovat pouze v malém množství, a přesto budou jejich účinky efektivní.

Nejinak je tomu u luxusního pleťového séra Rozmarýn od české značky přírodní a bio kosmetiky Natava. Bez nadsázky jde o učiněný elixír mládí pro vaši pleť. Vyznačuje se originální recepturou, šetrným zpracováním surovin, vysokou koncentrací aktivních látek a velmi dobrou vstřebatelností.

Sérum Rozmarýn se ukrývá v elegantní skleněné lahvičce s praktickou pipetou. Jeho dávkování je proto nejen velmi jednoduché, ale zároveň zabraňuje zbytečným ztrátám cenného obsahu. Najdete v něm až 70 % aktivních látek, které se vzájemně doplňují a působí velmi efektivně při ochraně pleti, její regeneraci, vitalizaci a výživě.

Tato varianta séra na vodní bázi je vhodná pro regeneraci všech typů pleti. Obsahuje 2 druhy kyseliny hyaluronové, které pleť hloubkově hydratují, regenerují a napomáhají potlačit první známky stárnutí. V kombinaci s bylinnými extrakty okurky seté, aloe vera a rozmarýnu lékařského působí na pleť blahodárně a dodávají jí zdravý pěstěný vzhled.

Sérum aplikujte ideálně každé ráno a večer na dokonale odlíčenou a očištěnou pleť. Jemně vmasírujte krouživými pohyby konečky prstů 1-3 kapky (dle potřeby), dokud se sérum nevstřebá.

Balení šetrné k přírodě

Každá sklenička pleťového séra je balena v recyklovatelném papírovém obalu s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí. Tmavé sklo pak podporuje stabilitu a dlouhou životnost tohoto skvostného produktu.

Podrobněji k účinným látkám

Sérum Rozmarýn od značky Natava je doslova nabito účinnými látkami.

  • 2 formy HA
    Právě tato kombinace pomáhá udržet pleť hydratovanou, pružnější a jemnější. Kyselina hyaluronová se v těle vyskytuje přirozeně a díky svým schopnostem napomáhá pokožce zadržet velké množství vody, která je uvolňována postupně. Pleť je tak déle hydratovaná, pružná a pravidelnou péčí dochází k její postupné regeneraci a k redukci vrásek. S věkem však obsah HA v pokožce klesá, proto je potřeba ji postupně dodávat v podobě hyaluronových sér nebo krémů. Tato kombinace dvou typů HA napomáhá k rychlé redukci vrásek a vyhlazení pleti. Působí pozitivně při potížích s akné i dermatitidou a pečuje o mastnou pleť.
  • D-GLYCARGINE®
    Obsahuje molekulu s deglykačním účinkem, Arginine PCA. Nabízí nové perspektivy a příležitost zvrátit proces stárnutí pleti způsobeném glykací. Ta je přirozenou chemickou reakcí a způsobuje v případě pleti nedostatek pružnosti, tvorbu vrásek a žloutnutí. Díky D-GLYCARGINE® můžeme konečně proti takovým projevům stárnutí pokožky účinně bojovat.
  • Extrakt Aloe vera
    Váže na sebe vodu a díky tomu pomáhá v hydrataci pokožky. Je bohatý na polysacharidy, enzymy, vitaminy A, B, C a E, minerály, stopové prvky, aminokyseliny.
  • Extrakt okurka
    Obsahuje velké množství látek, které se navzájem doplňují, podílejí se na obnově pleťových buněk a pomáhají zvýšit působení dalších účinných látek v kosmetice. Šťáva z okurek má vzhledem k obsahu bílkovin vynikající účinky na pokožku. Hydratuje, pomáhá při regulaci ztráty vody v kůži a udržení vlhkosti, regeneraci, stažení pórů, zvýšení pružnosti kožní tkáně, její vyhlazení, zjemnění, projasnění, mimo jiné i čistí a chrání před poškozením volnými radikály, také pomáhá zbavit kůži pigmentových skvrn, kožních znamének a vrásek.
  • Extrakt rozmarýn
    Podporuje detoxikaci a je silným antioxidantem.
  • Arganový olej
    Vyživuje a hydratuje pleť, navrací jí pružnost, vitalitu a vyhlazuje vrásky.

Akce - 20 % do 20. 12. 2022

S kódem VANOCE20 získáte na e-shopu www.natava.cz o 20 % výhodněji. Akce platí do 20. 12. 2022. Více na www.natava.cz.
Foto kredit: NATAVA, www.natava.cz