Buďte i doma styloví!

V zimním období, kdy se venku stmívá o pár hodin dřív, jsme po práci většinou rádi v teple domova. Zpříjemněte si tyto chvíle a oblékněte se i doma do kousků, ve kterých se budete cítit nejen příjemně, ale i stylově. Vždyť i při vaření, online kurzu nebo hraní si s dětmi můžete vypadat pěkně. Navíc vás rozhodně nezaskočí žádná nečekaná návštěva.

Rozlučte se s vytahanými tepláky a starým trikem, a vyberte si z nových kolekcí ležérní stylový kousek. Vsaďte na domácí modely z měkoučkých materiálů, které vás po příchodu z práce příjemně zahřejí. Zachumlejte se do delšího pleteného kardiganu, svetříku, roláku, nebo úpletové tuniky a k nim si oblékněte kalhoty na doma, tepláky, nebo třeba nové legíny.

Trendem sezóny jsou také pohodlné teplákové soupravy. Pořiďte si stylový model z plyše, sametu, nebo teď před Vánocemi domácí komplet s vánočním vzorem. Nezapomeňte svůj outfit doladit vhodnou domácí obuví. Vklouzněte do zateplených bačkůrek či pantoflů s hebkou umělou kožešinkou a užijte si pocit pohodlí naplno!