Skvělí pomocníci, kteří vám pomohou vyřešit předvánoční úklid

Nebudeme si nic nalhávat – spoustě z nás se při spojení „vánoční úklid“ udělají lehké mžitky před očima. Ano, i my si umíme představit zábavnější činnosti. Také proto pro vás máme tipy na několik užitečných pomocníků od Miele, s nimiž je nejen vánoční úklid, ale i pravidelná péče o domácnost doslova hračkou. A nezapomínáme ani na odměnu po náročném pracovním výkonu.

Maximální flexibilita a výkon - tyčový aku vysavač Miele 3v1

Tyčový aku vysavač Miele Triflex HX2 SOML0 je maximálně flexibilní a především výkonný. Podle momentální potřeby ho můžete sestavit do 3 různých režimů a tak se dostanete opravdu do všech koutů. Triflex HX2 je navíc pohledný společník, který se nemusí schovávat ve skříni ani v té nejvymazlenější designové domácnosti. Skvělý parťák vám tak bude kdykoliv po ruce. 

Kompaktní, hbitý, výkonný - bezsáčkový vysavač Miele Boost CX1

Dáváte přednost bezsáčkovým, ale zároveň klasickým pojízdným vysavačům?

Pak jste našli svého favorita. Boost CX1 Active je mimořádně hbitý, kompaktní a výkonný. Díky velkým kolečkům se s ním snadno manipuluje a promyšlený filtrační systém se postará o maximální hygienu vzduchu.

Tradice v nejlepším hávu - klasický podlahový vysavač Miele

Klasika je klasika. A když něco skvěle funguje, není třeba to měnit. To platí i pro sáčkové podlahové vysavače Miele. Všechny modely širokého sortimentu splňují vysoké nároky na hygienu, komfort a výkon. Stačí si jen vybrat ten správný přístroj – třeba aktuální akční model Complete C3 Active.

Úplně nový pohled na úklid

Začtěte se do svého oblíbeného románu, uvařte si něco dobrého, zajděte si na procházku nebo jen tak odpočívejte. Pracovat totiž za vás bude robotický vysavač Scout RX3 se 4 režimy čištění, efektivním vysáváním v rozích a systematickou 3D navigací. Ačkoliv je robůtek velmi samostatný, nebrání se ani kontrole či ovládání přes aplikaci.

Sladká odměna

Domácnost už máte jako klícku, a tak si zasloužíte nějakou odměnu – třeba v podobě výtečné kávy. Za skvělým espressem, latte macchiatem nebo cappuccinem teď nemusíte cestovat nikam daleko. Díky volně stojícímu kávovaru Miele si jakoukoliv kávovou specialitu vychutnáte krásně v pohodlí domova. K modelu Miele CM 5315 Active s mlýnkem na zrnkovou kávu teď navíc získáte nerezovou izolační konvici na kávu v hodnotě 4 590 Kč zdarma.

Foto kredit: Miele ČR, www.miele.cz