Nikol Švantnerová přivede v březnu na svět holčičku

Krásná modelka Nikol Švantnerová potvrdila před časem na baby shower party, že s partnerem čeká holčičku. Prozradila také podrobnost, jak to bylo s výběrem jména. A možná Vás to překvapí, protože se ani trošku nejednalo o souboj rodičů.

„My máme popravdě jména už od té doby, co jsme ani neplánovali děti a jelikož jsme tak nějak řešili všechno, tak jsme si řekli i jaká by se nám líbila jména,“ říká krásná Nikol, která sice neprozradila jméno pro holčičku, protože se bojí, aby nic nezakřikla. Malá princezna by se měla narodit v březnu a se svými rodiči bude bydlet v Olomouci, kde si nastávající maminka velmi rychle zvykla.

„Musím říct, že to byla příjemná změna, které jsem se docela bála, protože to byl docela skok po několika letech z Prahy jít do menšího města, a ještě na Moravu. Co se týče práce, je to náročnější, ale já jsem se díky tomu tak nějak hodila do klidu, do pohody, upřednostnila jsem některé priority a myslím si, že i díky tomu přišlo miminko,“ míní Nikol Švantnerová, která se prý v Olomouci tak vyklidnila, a je velmi spokojená a může se věnovat víc sobě.

Na jedné ze zajímavých akcí, která se odehrála v Moravanech u Brna byla se svým partnerem, avšak na focení ji doprovodil nejkrásnější muž světa Dominik Chabr.

Foto: F.X.C.G. Education