Nepodceňujte podzimní sluneční paprsky, jsou stále silné!

Podzim, o kterém sní každý milovník slunečních paprsků, je tady. Chcete-li z nich dostat maximum – do bronzova opálenou pokožku, musíte se zároveň chránit před volnými radikály, které vznikají během UV záření. Přírodní doplněk stravy GS Intensun vám pomůže. Spousta lidí stále podceňuje ochranu pokožky ve městech a používá opalovací přípravky jen v případě, že vyráží k vodě, na pláž nebo do exotických krajin. Ovšem i během brouzdání ulicemi se můžete spálit, a to i v případě, že je slunce schované za mraky. Nepodceňujte ochranu o svou kůži, která ani za těchto okolností není zbytečná. 

Mějte po ruce krém s ochranným SPF faktorem

Není vaším cílem pláž posetá palmami, ale hlavní třída ve vašem městě a oblíbený obchod? Ani tady se před vykročením z domova nezapomeňte namazat krémem s ochranným SPF faktorem. Nemusí jít zrovna o padesátku, bohatě postačí i nižší faktory. Důležité je nezapomenout a krém aplikovat klidně i víckrát denně. Podzimní slunce sice už nepálí, ale stále hřeje a má na naši pokožku svůj nezaměnitelný vliv projevující se zhnědnutím kůže.

Účinky sluníčka můžete podpořit

Je samozřejmé, že si na podzim nevezmete deku a knihu a nepůjdete si lehnout na některé z místních koupališť. Bronzové opálení po celém těle tak budete muset přenechat až na léto nebo na zimní dovolenou, pokud ji tedy máte v plánu strávit někde u moře. Vaše tvář ale může i tak něžně zhnědnout, a to díky každodennímu působení sluníčka. Přírodní doplněk stravy GS Intensun vám s tím pomůže. Obsahuje totiž unikátní komplex karotenoidů Bellcaroten (beta-karoten, lutein a lykopen), který hnědnutí kůže podporuje. Navíc je jeho součástí ještě kůži zjemňující extrakt z aloe vera, selen, který chrání tělo před volnými radikály vznikajícími působením UV záření, měsíček lékařský, který pokožku zklidňuje a vitamín ze skupiny B, biotin, jenž ji regeneruje.

Co ještě můžete pro svou pleť udělat na podzim?

S každým ročním obdobím byste měli měnit kosmetické produkty, jimiž o pleť pečujete. S příchozím podzimem by lehké letní krémy měly nahradit ty s hutnější konzistencí, které dodají vaší pokožce především dostatečnou hydrataci a vitamíny. Sluncem namáhaná pokožka, které není dodávána vláha, totiž tíhne k tvorbě vrásek a ztrátě zdravé barvy. Aby se všechny látky do vaší pokožky spolehlivě dostaly, je potřeba pleť důkladně vyčistit. Nečistoty, jako je smog, prach či pot totiž tvoří jakousi bariéru, která žádný krém a s ním jeho účinné látky, do kůže nevpustí.

GS Intensun

2 různé velikosti:

30 cps, cena 195 Kč

60 + 30 cps, cena 395 Kč (součástí balení je krém na opalování značky Ryor jako dárek)

Dávkování:

1x denně jedna tableta

Účinné látky:

  • BELLcaroten - originální komplex karotenoidů pro dlouhodobé opálení
  • Aloe vera pro zjemnění kůže
  • Selen jako ochrana těla proti volným radikálům
  • Měsíček lékařský pro zklidnění pokožky
  • Biotin pro regeneraci pokožky a krásné vlasy a nehty

Kúru je ideální začít 4 týdny před opalováním a ukončit 4 týdny po opalování, protože tak se dosáhne efektivních výsledků a kompletní regenerace pokožky. Přípravek je bezpečný a vhodný pro dlouhodobé užívání.


Více informací se dozvíte na www.gs.cz nebo www.intensun.cz