eobuv.cz otevírá druhý obchod se zónou MODIVO v Praze

Po velkém úspěchu prvního obchodu eobuv.cz a MODIVO v obchodním centru Nový Smíchov nadešel čas na otevření druhého obchodu obou značek v Praze. 24. listopadu se otevřel v obchodním centru Westfield Chodov, úrovni 0. Nejnovější koncept má rozlohu až 400 m² a nabízí 10 000 produktů ihned k dispozici. Kamenný obchod eobuv.cz se zónou MODIVO přenese zákazníky do nové dimenze nakupování, které se stává ještě příjemnějším a jednodušším. To vše díky použití inovativních technologií a autorského objednávkového systému.

Obchod plný technologie

Od 24. listopadu letošního roku mohou obyvatelé Prahy a okolních měst navštívit zcela nový obchod eobuv.cz se zónou MODIVO. Obchod se nachází na úrovni 0 v obchodním centru Westfield Chodov na ulici Roztylská 2321/19. Čím vyniká tento nový koncept? Především úplně jiným způsobem nakupování. Uvnitř nejsou žádné police, regály a věšáky - jejich místo je nahrazeno pohodlnými širokými pohovkami. Ke každé z nich je přiřazen jeden z 30 multimediálních tabletů umožňujících objednání daného produktu k vyzkoušení. Zaměstnanci obchodu doručí objednané zboží přímo k zákazníkovi nebo do prostorné zkušební kabinky. Uvnitř je velká obrazovka, která umožňuje využívat funkce usnadňující nakupování, například změnu osvětlení v závislosti na denní době nebo možnost využít odbornou pomoc našich zaměstnanců. Zákazníkům jsou k dispozici 3 interaktivní a phygitalové zkušební kabinky.

Ideální přizpůsobení

Další vymožeností je skener esize.me. Toto zařízení umožňuje zdarma provést velmi přesné 3D skenování chodidla. Skenování stačí provést pouze jednou, následně tento sken bude uložen na online účtu uživatele. Při nákupu bot pak zákazník může využít sken a díky tomu co nejpřesněji přizpůsobit velikost svým chodidlům.

Služba Rezervovat a Vyzkoušet

V obchodě eobuv.cz se zónou MODIVO je k dispozici až 10 000 produktů a kompletní online sortiment díky službě Rezervovat a Vyzkoušet. Umožňuje zákazníkům objednávat libovolný produkt z online nabídky eobuv.cz, ale také MODIVO, přímo do obchodu ve Westfield Chodov. Jednoduše při finalizaci objednávky zákazník vybere jako místo doručení Westfield Chodov v Praze. Za vybrané produkty a doručení nemusí platit předem – služba je zcela zdarma. Jakmile objednávka dorazí na prodejnu, zákazník je informován prostřednictvím SMS zprávy. Teprve na místě se může rozhodnout a zaplatit za vybraný produkt. Toto řešení je navíc šetrné k životnímu prostředí. Díky této službě jsou objednávky hromadně doručovány do naší prodejny bez generování dalších nepotřebných samostatných dodávek, což snižuje uhlíkovou stopu.

Koncept eobuv.cz se zónou MODIVO ve Westfield Chodov je otevřen denně v pracovní době obchodního centra, tzn. od 09:00 do 21:00.