Martina Gavriely si bere si syna do práce, protože může

Dětmi oblíbená písničkářka, textařka a skladatelka Míša Růžičková se věnuje už dvě desetiletí tvorbě pro děti. Na svém kontě má mnoho tanečních DVD a hudebních CD určených pro děti už od 2 let. Vyprodané sály svědčí o její popularitě. Dobrodružství s mořskou vílou Lili je to poslední a opravdu se povedlo a autorka se rozhodla ho pokřtít ve velkém stylu. Do oblíbené kavárny Václava Posířila Café & Bar Stromovka Collection pozvala známé maminky i s jejich ratolestmi, aby nové písničky společně pokřtily.

Martina Gavriely tvorbu Míši Růžičkové velmi dobře zná, protože na ní její syn prakticky „vyrostl“: „Lee už je větší, takže ovládá YTB a poslední dobou si pouští spíše hudbu svého táty a Troublegang, s kterým Marcus hraje. Ale na Míše Růžičkové vyrostl, a to hlavně na písničce Popeláři. To u nás běželo skoro nonstop. Takže si myslím, že ta milionová shlédnutí, která její písničky mají, jsou i naší zásluhou. Když přišlo pozvání od Míši, tak mě to strašně potěšilo, jsme skalní fanoušci,“ potvrdila se smíchem bývalá moderátorka. V současné době se živí hlavně prodlužováním vlasů a připravuje otevření vlastního salónu.

„Tím, že jsem pracující matka, tak si beru syna s sebou do práce, protože můžu. On nechce chodit do školky a já jak jsem starší matka, tak ho nechci nutit, která není nadšená, když vidí u syna telefon v ruce, ale povzdechla si, že se tomu nedá úplně zabránit, pokud zrovna pracuje.  Když však má volno, tak se mu maximálně věnuje a je ráda, že existují i takové pořady, jako má Míša Růžičková,“ doplnila trojnásobná maminka Martina Gavriely.