AHMAD TEA a medvídek Teribear pomáhají ohroženým dětem

Není vhodnější příležitost pro konání dobrých skutků než čas Vánoc. Pokud souhlasíte, pak jistě oceníte inspiraci na krásný vánoční dárek, díky kterému navíc uděláte radost a pomůžete ohroženým dětem. Stačí zakoupit krásnou dárkovou kazetu AHMAD TEA – Tea Boutique with Teribear – a přispět tak do Fondu TERIBEAR Nadace Terezy Maxové dětem.

Tea Boutique with Teribear, doporučená cena 279 Kč

Nedáte dopustit na šálek blahodárného čaje, a ještě rádi přispějete na dobrou věc? Pak je tato dárková kazeta právě pro vás! Dárková kazeta Tea Boutique with Teribear vznikla ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové dětem a její koupí přispějete na pomoc studentům z dětských domovů a náhradní rodinné péče, kteří navzdory svým obtížnějším výchozím podmínkám studují na vysokých školách. Díky společné iniciativě Nadace Terezy Maxové a Ahmad Tea bylo v tomto roce již podpořeno 7 studentů celkovou částkou 200 000 korun, kterou studenti využili na platbu školného či na hrazení nákladů na ubytování. Na obalu dárkové kazety je vyobrazen medvídek Teribear, který se vydal pro šálek toho nejlepšího čaje až do dalekého Londýna. Zajímá vás, jaké druhy čajů si ve své dárkové kazetě ukryl? Výběr je více než exkluzivní!

Dárková kolekce Tea Boutique with Teribear obsahuje celkem 40 sáčků – obsahuje 8 druhů lahodných čajů té nejvyšší kvality, vždy 5 kusů od každého. Těšit se můžete na mix černých, ovocno-bylinných, zelených a cold brew čajů pro každou příležitost.

  • English Tea No.1
  • Ceylon Tea
  • Green Tea Pure
  • Rosehip, Hibiscus & Cherry
  • Mixed Citrus
  • Lemon & Ginger
  • Cold Brew Summer Fruits
  • Cold Brew Watermelon & Mint

NÁVOD NA PŘÍPRAVU

Zelené a černé čaje: zalijte vroucí vodou a nechte louhovat 3-5 minut.

Ovocno-bylinné čaje: zalijte vroucí vodou a nechte louhovat 5 minut.

Cold Brew: zalijte studenou vodou, přidejte led a nechte louhovat 5 minut.

Teddy’s Favourite, mix ovocných čajů vhodných pro děti + samolepky + plyšový medvídek (30 alu sáčků, doporučená cena 329,- Kč).

Teddy’s Favourite jsou vybrané ovocné čaje, které se hodí do každého ročního období, bez ohledu na to, zda je parné léto nebo zasněžená zima. Čaje jsou bez kofeinu, vhodné také pro děti. Kolekce čajů navíc vznikla ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové dětem – koupí dárkové sady Teddy’s Favourite tak nejen potěšíte své blízké, ale přispějete na opuštěné a ohrožené děti. Součástí balení je také arch samolepek Teribear a plyšový medvídek.

Dárkové balení obsahuje: 

Mixed Citrus 

Blueberry & Raspberry 

Wild Strawberry 

Peach & Raspberry 

Mango & Orange 

Plyšový medvídek (20 cm)

Výplň anti alergenní duté vlákno – vhodné pro alergiky (EN -71 certifikát bezpečnost hraček, vhodné pro děti 0+)

Pro více informací a zajímavé inspirace navštivte

https://www.ahmadtea.cz/ 

nebo se staňte fanoušky na https://www.facebook.com/AhmadTeaCzechRepublic/

https://www.instagram.com/ahmadteacz/