NOVINKA: Annabelle Minerals Softie Šetrné k pleti i k planetě

Máte pocit, že houbičky už jste v naší nabídce viděli? Je to tak! Jenže nové Softies jsou vyrobeny z inovovaného materiálu, který nic neubírá na jejich původní jemnosti, zároveň je ale ekologický.

Všechny typy houbiček Annabelle Minerals Softie jsou vyrobeny z rýžové slámy. Tedy z materiálu, který vzniká jako odpad při produkci rýže. Díky vysokému obsahu celulózy má tato hmota měkkou a pružnou strukturu, která zaručuje, že houbička příjemně klouže po pokožce obličeje a precizně nanese kosmetiku přesně tam, kam potřebujete. Rýžová sláma je navíc biologicky odbouratelná. Až bude tedy houbička opotřebovaná, s čistým svědomím ji můžete vyhodit, protože nezatíží planetu.

Jak nanášet líčidla pomocí houbiček Annabelle Minerals Softie:

  • Před aplikací houbičku dobře navlhčete a přes kosmetický ubrousek nebo čistý ručník z ní vymačkejte přebytečnou vodu.
  • Nasypte potřebné množství produktu do víčka.
  • Ponořte houbičku do produktu a krouživými pohyby jej rozpracujte, dokud nedosáhnete požadované textury.
  • Pokračujte aplikací produktu na pleť.
  • Z hygienických důvodů nezapomeňte udržovat houbičku čistou.

Mint Softie

Houbička ve tvaru hrušky je ideální volbou při aplikaci minerálních produktů metodou na mokro. Snadno, rychle a rovnoměrně s ní naneste produkty na větší části obličeje, ale i do záhybů. Pomocí špičky se naopak dostanete do těžko přístupných míst kolem nosu a očí. 

Cena: 129 Kč.

Peach Softie

Máte rádi komplexní líčení a přirozený vzhled? Pak je Peach Softie tou pravou volbou! Díky zkosené straně snadno nanesete make-up na větší plochy, jako jsou tváře a čelo, zatímco užší částí se dostanete do oblastí kolem nosu a očí.

Cena: 129 Kč.

Pink Softie L

Houbička velikosti L pro aplikaci minerálního make-upu metodou na mokro. Je vhodná i pro aplikaci pudru, tvářenky či bronzeru. Její tvar a rozměry se hravě přizpůsobí tváři, a tak vám pomůže aplikovat produkty rovnoměrně bez nežádoucích šmouh.

Cena: 129 Kč.

Pink Softie M

Houbička ve střední velikosti byla navržena speciálně pro snadnou a pohodlnou aplikaci minerálních produktů, zejména pak pudru metodou baking. Je ideální pro snadné vytvoření přirozených kontur.

Cena: 109 Kč.

Pink Softie S

Houbička velikosti S je ideální pro snadnou a rovnoměrnou aplikaci minerálního korektoru metodou na mokro. Díky její velikosti s ní snadno nanesete produkty  pod oči nebo na těžko přístupná místa kolem nosu.

Cena: 79 Kč.