Podpatků se nemusíte bát

Každá žena se chce cítit krásná a atraktivní. Stačí k tomu relativně málo: upravit se, hezky se obléct a zvolit pěkné doplňky a obuv. Nejhezčí nohy dělají rozhodně boty na podpatku. Pokud si s jehlovými podpatky příliš nerozumíte, ale přesto chcete doladit svůj svůdný outfit k dokonalosti, vsaďte na nízké kozačky na širokém podpatku!

Nízké kozačky na podpatku jsou ideální obuví pro aktuální roční období. Vypadají elegantně, žensky a díky širšímu stabilnímu podpatku jsou také nesmírně pohodlné. Jsou tak skvělou alternativou pro ženy, které se v „jehlách“ necítí, a přitom se nechtějí podpatků vzdát.

Stylové modely nízkých kozaček na podpatku najdete také v aktuální kolekci Deichmann. Prim hrají především minimalistické hladké kousky s efektním prošíváním na pevném vysokém podpatku a kozačky s luxusním zdobením v podobě módního kovového řetízku. Pro ještě stabilnější krok můžete zvolit model na vyšší robustní platformě.

Z barev kolekci vévodí černá, koňaková a světle béžová. Objevuje se ale i několik nepřehlédnutelných modelů v zářivě červené barvě.

Nízké kozačky na vysokém podpatku využijete k jakémukoliv podzimnímu outfitu. Obujte je k elegantnímu kostýmku, k romantickým svůdným šatům i k módní sukni v midi délce.