Krásná pleť jako ten nejlepší dárek

Ať se to nezdá, Vánoce klepou na dveře. Pokud se chcete vyhnout předvánočnímu šílenství, je nejvyšší čas, začít vybírat dárky pro sebe a své nejbližší. Nekupujte zbytečnosti, které skončí ve skříni. U ženy jakéhokoliv věku nešlápnete vedle kosmetickým balíčkem, díky kterému se budou moct v novém roce hýčkat. Sady vybírejte podle věku a typu pleti. Ať jde o dvacetiletou dívku nebo zralou ženu, krásná pleť je vždy ten nejlepší dárek. Podívejte se na některý z našich tipů a udělejte pod stromečkem radost sobě i ostatním.

ASTRID AQUA BIOTIC TRIPACK

Kosmetická sada ASTRID AQUABIOTIC potěší každou mladou ženu nad 20 let, která touží po zdravě vypadající a svěží pleti. Řada AQUA BIOTIC, která pokožku intenzivně hydratuje, je navíc obohacená o prebiotika, která pomáhají udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu a pleti tak dodávají přirozený jas, zdravý vzhled a hedvábnou jemnost. Kromě denní a nočního krému a textilní masky v balení najdete také micelární vodu pro citlivou a suchou pleť, která jemně odstraňuje nečistoty a je hypoalergenní.

  • AQUA BIOTIC  Denní a noční krém pro suchou a citlivou pleť 50ml
  • AQUA BIOTIC Povzbuzující a hydratující textilní maska 20 ml
  • AQUA BIOTIC Micelární voda 3v1 400 ml

Cena: 219,90 Kč

ASTRID VITAMIN C Kompletní péče

Hýčkejte svoji pleť produkty proti vráskám od Astrid. Přípravky oblíbené řady ASTRID VITAMIN C zanechají vaši pokožku pevnou, hydratovanou a rozjasněnou. Vitamin C má antioxidační účinky a efektivně podporuje tvorbu kolagenu. Ve vánoční kazetě najdete kompletní péči, která vám zajistí svěží vzhled plný vitality, který si zamiluje každá žena nad 30 let. Kromě denního a nočního krému balení obsahuje také energizující textilní masku, která zajistí každému typu pleti dlouhotrvající hydrataci a pleťové sérum s koncentrovaným složením, které pokožce i v malém množství dodá přesně to, co potřebuje.

  • VITAMIN C Denní krém proti vráskám pro zářivou pleť 50 ml
  • VITAMIN C Noční krém proti vráskám pro zářivou pleť 50 ml
  • VITAMIN C Energizující a rozjasňující textilní maska 20 ml
  • VITAMIN C Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť 30 ml

Cena: 449,90 Kč

ASTRID BEAUTY ELIXIR Dárková taštička

V dárkové taštičce najdete kompletní péči o pleť pro ženy nad 30 let. Balení obsahuje Denní a noční krém z řady Beauty Elixir  a Dvoufázový odličovač očí a rtů AQUA BIOTIC. Řada Beauty Elixir se třemi vzácnými oleji - arganovým, makadamovým a mandlovým -  pomáhá redukovat vrásky a vaši pokožku zanechá vyhlazenou a rozjasněnou. Dvoufázový odličovač účinně odstraňuje i voděodolný makeup a díky kyselině hyaluronové a mandlovému oleji zachovává v pleti hydrataci. Pokožku tak zanechá čistou, jemnou a chráněnou. Obsažená prebiotika navíc napomáhají rovnováze kožního mikrobiomu.

  • BEAUTY ELIXIR Hydratační denní krém proti vráskám 50 ml
  • BEAUTY ELIXIR Hydratační noční krém proti vráskám 50 ml
  • AQUA BIOTIC Dvoufázový odličovač očí a rtů 125 ml

Cena: 319,90 Kč

NEW ASTRID BIORETINOL Kompletní péče

Vánoční kazeta Astrid Bioretinol je skvělým dárkem pro ženy, které chtějí dopřát své pleti dokonalou péči. Kosmetická řada obsahuje zázračnou látku bakuchoil, která je čistě přírodní alternativou k účinnému retinolu.

Sada obsahuje denní a noční krém, pleťové sérum a pleťovou masku. Díky této péči bude pleť krásně vyživená a regenerovaná.

  • BIORETINOL Pokročilý denní krém proti vráskám 50 ml
  • BIORETINOL Pokročilý noční krém proti vráskám 50 ml
  • BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska 20 ml
  • BIORETINOL Pokročilé sérum proti vráskám 30 ml

Cena: 599,90 Kč