Vypadávání vlasů je noční můrou miliónů žen i mužů. Řešení přinášejí účinné a klinicky ověřené produkty

Vlasy jsou u žen považovány za korunu krásy. Po krásných zdravých a hustých vlasech touží každá žena. Jsou však důležité i pro muže. Jejich úbytek tak představuje pro jedince většinou stresující problém. A ať už se jedná o ženu či muže, do psychiky se vždycky tento faktor nějakým způsobem  promítne.  Zatímco muži často začínají přirozeně ztrácet vlasy už po dvacítce, ženy tento problém postihuje až po padesátce. Obecné příčiny jsou různé, mohou je způsobit genetické či hormonální faktory, stres, nesprávná životospráva či prodělání různých nemocí, ke kterým se čerstvě přidal i covid-19. Navíc podle odborníků patří podzim k ročnímu období, kdy lidem padá nejvíce vlasů. Vědecké studie ukazují, že je to zcela normální a zvýšené vypadávání vlasů se může protáhnout i do zimních měsíců. Obecně platí, že pokud vám denně vypadne plus mínus 100 vlasů, je to stále v normě. Pokud je to ale výrazně více, je to již na pováženou a je vhodné si na pomoc vybrat speciální kosmetické produkty, které s problémem vypadávání vlasů efektivně bojují. Jejich důsledné používání pak dokáže úbytek vlasů zastavit a obnovit růst nových. V zimě sice schováme prořídlé vlasy pod čepici, ale můžeme toto období využít pro regenerační kúru a do jara vyrazit opět s hustými zdravými vlasy.

Toto tak trochu platí i pro řasy, stejně jako vlasy rostou a vypadávají. S věkem nebo třeba i v souvislosti s nemocí mohou být oslabeny a prořídnout. Medvědí službu řasám často způsobuje i jejich opakované  zahušťování a prodlužování nebo přílišné používání řas umělých. Přirozeně husté a dlouhé řasy jsou bez pochyb symbolem krásy, dodají na sebevědomí i svůdnosti. Kýženého výsledku lze docílit jednoduše speciálními séry. Stačí tuto obvykle dvou až tří měsíční kúru zařadit do kosmetické rutiny.

Na trhu je velké množství produktů, ale je důležité vybrat si ty správné. Je těžké se v této široké nabídce zorientovat. Útočí na nás často různé slevy a speciální nabídky, které mohou být pro laika v dané situaci matoucí či zavádějící. Při výběru toho správného přípravku je dobré si také ohlídat, zda má klinickými studiemi ověřené prokazatelné výsledky. Například značka DS Laboratories která se na problematiku vypadávání vlasů zaměřuje už desetiletí, patří ke světové špičce ve svém oboru. Spolupracuje se speciality a dermatology po celém světě. Disponuje vědeckým týmem, který vytváří patentované technologie a produkty odpovídající na širokou škálu specifických problémů, jejichž výsledky jsou prokázány klinickými výzkumy. Unikátní patentované technologie mikroskopických high-tech nanosomů DS Laboratories cíleně a efektivně přenášejí aktivní látky přímo k vlasovým kořínkům. Výsledky léčby jsou tak při správném pravidelném používání viditelné již po prvním měsíci.   

DS Laboratories REVITA - high-tech šampon proti vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů je noční můra miliónů žen i mužů. Příčinou může být, jak již bylo řečeno, genetika, špatná životospráva, stres, prodělání nejrůznějších onemocnění včetně covidu-19, menopauza a mnoho dalších faktorů. Ať už je padání a řídnutí vlasů způsobeno čímkoliv, účinným pomocníkem je high-tech šampon REVITA od DS Laboratories. Je jedním z nejsilnějších a nejefektivnějších šamponů proti vypadávání vlasů na trhu. Obsahuje silnou kombinaci aktivních složek včetně blokátorů dihydrotestosteronu (DHT) nebo kofeinu pro stimulaci jejich přirozeného růstu. Účinnost byla potvrzena klinickými testy, kdy 92% uživatelů potvrdilo snížení vypadávání vlasů. Pozitivní vliv má i na růst nových vlasů. Výsledky se dostavují již po 3-4 týdnech, ale samozřejmě se doporučuje dlouhodobější kúra.

Šampon REVITA slouží i jako intenzivní léčba proti padání vlasů u různých dalších příčin. Pro ty, kteří trpí dědičným vypadáváním vlasů, je pak používání šamponu s blokátorem DHT naprosto nutný základ péče,  který postupné vypadávání vlasů zpomalí nebo úplně zastaví. Ocení ho i ženy, které sužuje padání vlasů v souvislosti s menopauzou. K dosažení cíleného výsledku při dlouhodobé péči je k dispozici i ekonomické balení šamponu REVITA 925 ml na 8 měsíců.

DS Laboratories REVITA působí jako vlasový aktivátor. Koncentrované složení šamponu vlasy nejen účinně myje, odstraňuje však také svědění pokožky hlavy a dodává důležité látky k aktivaci vlasových kořínků. Také prokazatelně zvyšuje rychlost růstu vlasů. Díky pokročilé patentované technologii nanosomů jsou účinné látky šamponu zapouzdřené v mikroskopických liposomech. Ty pak pronikají cíleně hluboko do buněk a mají schopnost přenést aktivní látky přímo do vlasového folikulu. Tím je dosažen efektivnější účinek a rychlejší výsledek. Cena šamponu je 640 Kč.

Pro maximální efekt se doporučuje použití s kondicionérem REVITA. K dispozici jsou ale také další vlasová séra či vitamínové tablety DS Laboratories na podporu růstu vlasů. Vše naleznete na www.aurio.cz

DS Laboratories sérum pro růst řas Spectral Lash – husté zdravé řasy do měsíce

Silné a tmavé řasy i bez použití řasenky a umělého zahušťování je přáním snad každé ženy. Řasy mohou být oslabené a prořídlé stejně jako vlasy – ať už vlivem stresu, vnějším prostředím nebo nesprávné manipulace. Komplexní řešení všech problémů s řasami nabízí sérum Spectral Lash značky DS Laboratories s vitamínovým a peptidovým komplexem. Jemné a účinné složení okamžitě stimuluje růst nových silných řas, ale i třeba obočí. Jedinečný aplikační mechanismus v podobě pera usnadňuje dávkování s precizním nanesením séra k linii kořínků horních i dolních řas. Intenzivní sérum Spectral Lash značky DS Laboratories využívá nejnovějších biotechnologických postupů a díky nanosomům s technologicky vyspělejší variantou lipozomů přenáší aktivní látky přímo do folikul kořínků řas. Tak je zaručen maximální účinek a viditelně rychlejší efekt přirozeného růstu.

Klinické testy prokázaly hustší až o 25% delší řasy již po 4 týdnech aplikace. Nejvýraznější efekt uvidíte po 2–3 měsících pravidelné aplikace. Pro ideální výsledek se doporučuje aplikace  2x denně – ráno i večer. Řasy budou pružnější, hustší a získají tmavší odstín. Sérum je dermatologicky schváleno, oči nedráždí, nezpůsobuje svědění, slzení či začervenání očí.

Cena: 1560 Kč (www.aurio.cz)