Tři dny plné sportu, tance a soutěží zažijete na festivalu Life! v Brně

Brněnské výstaviště se opět vrací k velkému formátu prezentace sportu, tance, počítačových her a esportu. V termínu od 4. do 6. listopadu zaplaví pět hal adrenalin, koná se tam totiž festival Life! Prezentovat se bude zhruba 30 druhů sportů. Zapsat se můžete do tanečních workshopů a shlédnout můžete několik vystoupení a soutěží Dance Life!. Mladé sportovci přijdou povzbudit nejen známí sportovci, ale i známé osobnosti ze světa showbyznysu.

Každý, kdo má rád pohyb a zábavu si na vlastní kůži může vyzkoušet některé sportovní disciplíny či fandit profesionálním sportovcům při soutěžních kláních.

Milovníci počítačových her a esportu si rozhodně přijdou na své v Game Hall při finále mistrovství a HalfTime Show. V tematicky členěných halách bude možné si zakoupit sportovní vybavení i oblečení.

Hvězdy klipu Ondřej Sokol, Michal Holán, Martin Kraus, Jan Hanko, Annie Camel a Eva Decastelo v Brně!
Festival Life! je výjimečný i tím, že jako jediný vytváří stylové promo – videoklip, ve kterém hrají patroni této výjimečné akce. Protagonisté toho letošního se inspirovali celosvětově úspěšným snímkem Top Gun, rozhodli se pojmout pozvánku na Life! jako cestu letadlem do Brna. Původně na natáčení klipu s heslem Letíme na Life! chtěli zamluvit Boeing. Ten ale nevyšel, a tak se museli spokojit s malou Andulou. Všechny hvězdy letošního klipu uvidíte na vlastní oči v Brně, a to v sobotu 5. listopadu v 11 hodin na zahájení tanečního rekordu. Přijďte zažít tu pravou euforii při společném flashmobu v čele s hlavním patronem Ondrou Sokolem.

DanceLife opět představí to nejlepší z tanců všech žánrů

Součástí DANCE Life! budou profesionálně vedené workshopy předních českých i zahraničních tanečníků. Pro velký zájem je dobré si lístek na ně koupit dopředu. Některé z workshopů jsou totiž už dopředu vyprodané. Nebude chybět populární Gala tanečních konzervatoří nebo Danza Life Cup – soutěže v standardních a latinskoamerických tancích. Připravená je také celá řada vystoupení od stepu, street dance až po art dance. A návštěvníci nepřijdou ani o profesionální taneční soutěže, kdy se tanečníci setkají se svou konkurencí.

Rytmus a Majk Spirit vystoupí v Game Hall!

Překvapením pro všechny milovníky počítačových her bude v neděli 6. listopadu koncert známých hvězd a sice Rytmuse a Majka Spirita! Stane se tak v rámci HalfTime Show, finále Mistrovství ČR v počítačových hrách. Jeho dvanáctý ročník přinese rekordní prize pool dva miliony korun, což znamená, že vítězný tým dostane rovný jeden milion korun. Zúčastnit se můžete soutěží jako je třeba střelba na terč laserovou pistolí, měření rychlosti nadhozu, kop do fotbalového míče na cíl nebo závody motokár. Návštěvníci se opět mohou těšit nejen na soutěže, ale také na desítky vystavovatelů, kteří předvedou své herní novinky. 

SPORT Life! zlákají vás sporty známé i méně neznámé
Mistrovství ČR ve šplhu na laně pro všechny kategorie, šplhá se ze sedu bez pomoci nohou a těšit se můžete i na nejlepšího francouzského šplhače Arnauda Bourdiera. Čeká vás také velké finále celoročního a celorepublikového závodu měření času rychlosti jízdy v pumptracku. Sami si pak můžete vyzkoušet volné ježdění v pumptracku a Sazka minirampě nebo testování elektro longboardů Exway. Chybět nebudou ani oblíbené workoutové soutěže nebo Mistrovství ČR v parkouru.
Připravte se také na výhodné nákupy sportovního oblečení a vybavení s velkou veletržní slevou.

Family Hall v hale G
Mladí, starší, svobodní, zadaní, a hlavně rodiny s dětmi! Ti všichni ocení Familly Hall, která láká na 30 sportovišť i na show se známými youtubery a tiktokery. Uvidíte krasojízdy, žonglérskou show nebo vzdušnou akrobacii na šálách, vyzkoušet můžete elektrické longboardy či freestyle koloběžky. Nebudou chybět rozhovory s olympioniky a přednášky o zdravém životním stylu, fyzioterapii a mnoho dalšího. 

Sport LIfe! pro mládež v pátek dopoledne nabídne nepřeberné množství sportů a aktivit
Brány výstaviště se pro děti v pátek 5. listopadu otevřou už v 8.00 hodin ráno a v 9.00 to vypukne. Uvidíte exhibiční vystoupení, české sportovní hvězdy, pozveme vás na taneční rekord do pavilonu E s Annie Camel, popovídat o parkouru si můžete s Honzou Hankem. Naučíte se, jak dát první pomoc a program pro vás také připravila Police ČR. Nejen děti, ale i dospělí si mohou vyzkoušet tradiční i netradiční sporty a načerpat inspiraci k pohybu. Celé dopoledne se ponese v duchu fair play a sportovních zážitků.