Zpomalte stárnutí pokožky díky kyselině hyaluronové a zlatým proteinům

Stárnutí pleti je přirozený proces, který se nevyhne nikomu, a který začíná už zhruba po 25. roku života. U někoho se první známky projeví dříve, u někoho později, ale obecně se za stárnoucí pleť považuje pokožka u osob starších 40 let. Prohlubující se vrásky na čele a kolem očí, pokles pevnosti, ztráta elasticity nebo zvýšená pigmentace jsou běžné příznaky toho, že naše pleť stárne. I když se celému procesu úplně vyhnout nedá, můžeme ho alespoň zpomalit. Zdravá životospráva, dostatek spánku, pohybu a dodržování pitného režimu jsou základem, pokud si chceme udržet mladistvý vzhled co nejdéle. Důležitá je ale také správná péče a dobře zvolená kosmetika. Jednou z nejoblíbenějších ingrediencí v tzv. pro-aging kosmetice, je kyselina hyaluronová, která se přirozeně vyskytuje ve vysoké koncentraci v očích, v kloubech, nebo v pokožce. S věkem ale její množství klesá a nezbývá, než ji doplňovat z jiných zdrojů. Kromě toho, že podporuje tvorbu kolagenových a elastinových vláken, které pleti pomáhají redukovat jemné vrásky a navracejí ji pevnost a pružnost, má neuvěřitelné hydratační vlastnosti. Hydrataci zlepšují také zlaté proteiny, které zároveň posilují přirozenou ochrannou bariéru pleti.

Řadu Hyaluronic Gold od značky bioten, která už obsahuje denní a noční krém, oční krém a pleťové sérum, nyní doplňují 3 novinky v péči o pleť – vyživující koncentrované ampulky, zlatá textilní vyplňující maska a zlaté hydrogelové polštářky pod oči.

Ampulky jsou malé skleněné lahvičky, které obsahují jednu dávku vyživujícího komplexu skládajícího se ze 4 typů kyseliny hyaluronové, který má téměř okamžité účinky díky vysoké koncentraci účinných složek. Jsou 4krát silnější než sérum a až 8krát silnější než hydratační krém.

Nejen ampulky, ale také obě masky vám usnadní dávkování, protože obsahují přesně potřebné množství aktivní látky, které vaše pleť využije. Kromě několika tipů kyseliny hyaluronové obsahují také zlaté proteiny, které jí pomáhají vyplňovat viditelné vrásky a redukovat věkem způsobené pigmentové skvrny a barevné nedokonalosti. Vaše pleť tak zůstane zářivá a omlazená.