Milujte se a dopřejte si, co vám dělá dobře

Přišly první podzimní dny a vypadá to, že jsme na tom všichni stejně. Nejraději bychom odjeli do teplých krajů nebo zůstali pod peřinou s čajem. Kde vzít energii na všechno, co je potřeba dělat? A jak u toho nepřijít o nervy? Nenechejte se zviklat deštěm a pochmurným počasím, dopřejte si extra dávku sebelásky s péčí, která vás potěší.

Začneme u kořínků…

Když hledáme něco extra, co nás potěší v nepěkné dny, Tea Tree Hair and Scalp Treatment™ nás nikdy nezklame. Tento peeling s osvěžující silou čajovníkového oleje a máty peprné jemně vmasírováváme do pokožky hlavy po dobu 3-5 minut a necháme se unášet nádhernou vůní levandule. Už cítíte, jak se vám rozšiřuje úsměv?

Tea Tree Hair and Scalp Treatment™

foto produktu

200 ml

769 Kč / 27,96 €

… dodáme sílu…

Po umytí vlasů si dopřejeme extra dávku lásky díky NEURO™ Restore. Tento téměř zázračný produkt chrání vlasy před teplem fénů a žehliček, jeho bohatá receptura ale navíc dodává vlasům vyváženou vlhkost. Vaše vlasy budou po použití tak pevné, že na nich vytáhnete i svou náladu zpátky ke hvězdám. Navíc jej můžete aplikovat i před spaním a nechat tak jeho blahodárné účinky pracovat celou dobrou noc.

NEURO™ Restore

foto produktu

75 ml

899 Kč / 32,69 €

… a rozhodně nekončíme u konečků!

Letošní novinka Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil je maličkost, která nás přenese do nirvány. Olej obohacený o olej z konopných semínek přinese laskavou hydrataci nejen vašim vlasům, ale celému tělu. Navíc funguje naprosto báječně i jako masážní olej, takže se posaďte a dopřejte si laskavou masáž rukou i nohou a zhluboka dýchejte. Život je dobrý.

Tea Tree Hemp Replenishing Hair & Body Oil

foto produktu

50 ml

689 Kč / 25,05 €

Produkty v prodeji v kadeřnických salonech: www.paulmitchell.cz/salony

nebo na oficiálním eshopu John Paul Mitchell Systems® eshop.paulmitchell.cz