Skvělý Bouček s Farářovou rozhodně povýšili Pure Model 2018 do té nejvyšší třídy

Česko je líhní těch největších talentů světového modelingu. Důkazem toho je i soutěž Pure Model 2018, která si dává za cíl objevovat nové tváře. Ve středu 3. října se v hangáru letňanského letiště odehrálo velkolepé finále, kde si to před zraky bookerů prestižních agentur o titul a kontrakt na milion korun rozdalo devět dívek a pět chlapců. A bylo se opravdu na co dívat!

Kdo se do Letňan přišel podívat, rozhodně nelitoval. Po organizační stránce neměla soutěž Pure Model 2018 chybu a sledovat krásné budoucí topmodelky a topmodely v originálních choreografiích byl místy velký zážitek. Je to podobné, jako když se díváte na utkání juniorských fotbalistů či hokejistů. Všichni se snaží, na hřišti i na modelingovém mole nechají úplně všechno, aby se předvedli před scouty a bookery. A když se přidalo skvělé moderování Libora Boučka a Veroniky Farářové, byl večer jedinečnou podívanou i díky rodící se nové dvojici českého showbyznysu.

A kdo že si tedy nakonec odnesl celkové vítězství, slávu a hlavně kontrakt na milion korun? Hvězdnou porotu v čele Českou Miss Andreou Bezděkovou a ambasadorkou soutěže, návrhářkou Beatou Rajskou, herečkou Sandrou Sandevou či zástupkyní společnosti Julliete Armand Oleksandru Mykoliuk nejvíce okouzlili Anna Brodecká a Oliver Průcha. Podle ředitele Pure Model 2018 Romana Holárka je čeká velká budoucnost. Aby také ne! Vždyť přímo v Letňanech vše sledovali zástupci nejprestižnějších modelingových agentur světa. Jen namátkou dorazili lidé z Premier (Londýn), Independent (Miláno), Feliz (Čína), Izaio (Berlín), The Identity (New York), Silent (Paříž) a mnoho dalších. Jasné tedy je, že mladí Češi a Češky se ve světě rozhodně neztratí. A to je určitě dobře!

Foto: Michaela Feuereislová