Kolekce Luisa Spagnoli podzim/zima 2022 OSLAVUJE ženskou smyslnost

Italská módní značka Luisa Spagnoli přichází pro tento podzim a zimu s originální kolekcí, která prozkoumává umění svádění a oslavuje ženskou sílu nabitou sebevědomím. Značka pomáhá podtrhnout dokonalost dámských křivek pomocí střihů pevně obepínajících tělo a výběrem poutavých materiálů a barev vytváří energickou kolekci pomáhající ženám rozvinout vlastní smyslnost.

Kolekce okouzluje nejen svými dokonalými střihy, ale i folklórními prvky a pečlivě ručně zpracovanými vzory. Využívá měkký úplet, jímž vyzdvihuje řemeslnou zručnost značky a Made in Italy know-how v té nejlepší podobě. Úplet Punto di Milano se objevuje na minisukních a svetřících s mladistvým nádechem, ale i svůdných oversize kouscích. Hrubé rolákové svetry, kabáty a vesty nesou složité vzory, které můžete s chutí kombinovat.

Na večírcích si veškerou pozornost ukradnete díky upnutým žakárovým šatům s hlubokým výstřihem do V nebo třpytivým minišatům se zajímavými průsvitnými efekty. Pro společenské události jsou pak jako stvořené decentní šaty na jedno rameno z hedvábného taftu nebo zavinovací šaty bez ramínek se smyslnými rozparky vyvedené v různých odstínech.

Pomyslnou třešničku na dortu tvoří sofistikované doplňky, které dodají každému stylu nečekaný nádech. Boty na podpatku inspirované motorkářským stylem, silné opasky s leštěnými zlatými přezkami a nadměrné kabelky s krokodýlím reliéfem či pletenými detaily jsou vhodné nejen pro večerní, ale i denní outfit. Všudypřítomné zlaté náramky jsou neochvějným prohlášením o ženské síle a sebevědomí.

LUISA SPAGNOLI: Železná 16, Praha 1