Připravte se včas, aby vás podzim nezaskočil

Podzim se pomalu hlásí o slovo, dny se sice zkracují a sluníčko ztrácí na intenzitě, ale v přírodě je krásně za každého ročního období a podzim přeci jen nabízí ty nejbarevnější zážitky z celého roku! Vyrazte na procházku do lesa, za krásnými výhledy nebo na cyklo vyjížďku, ať si babí léto užijete dosyta. A pamatujte, že neexistuje špatné počasí, jen nedostatečné oblečení.  Přinášíme vám tipy na outdoor kousky, které vás v přírodě nezklamou a budete se v nich cítit pohodlně navzdory všem rozmarům počasí.

Pánský mikina Hannah Damar Hoody

Pánská mikina s kapucí a dekorativním prošitím Damar Hoody je ideální pro trávení volného času, ať vyrazíte na trek nebo za jiným aktivním sportem. Strečový a lehký materiál Polarstretch Grid díky své speciální struktuře, kdy je na vnitřní straně produktu pomocí kanálků procházejícími tkaninou vytvořena mřížka, efektivně odvádí vlhkost, zvyšuje prodyšnost a zlepšuje teplotní vlastnosti produktu. Kapuce mikiny je lemovaná gumou, stejně jako rukávy a spodní okraj. Atraktivní střih Alpine je lehce vypasovaný. Cena: 1890 Kč

Dámská mikina Hannah Dagnys Hoody

Dámská mikina s kapucí a dekorativním prošitím Dagnys Hoody je ideální pro trávení volného času, ať vyrazíte na trek nebo za jiným aktivním sportem. Strečový a lehký materiál Polarstretch Grid díky své speciální struktuře, kdy je na vnitřní straně produktu pomocí kanálků procházejícími tkaninou vytvořena mřížka, efektivně odvádí vlhkost, zvyšuje prodyšnost a zlepšuje teplotní vlastnosti produktu. Mikina je opravdu slušivá díky vypasovanému střihu Alpine fit, dekorativnímu prošití a melanžovému materiálu. Kapuce, rukávy i spodní okraj jsou lemované gumou a mikina má reverzní hlavní zip a přední kapsy na zip.

Cena: 1890 Kč

Pánská bunda Hannah Alagan

Alagan je pánská bunda určená převážně na vysokohorskou turistiku, ferraty a trekking. Je vyrobená z nepromokavého, prodyšného materiálu s membránou Climatic Element s parametry vodního sloupce a prodyšnosti 10 na 10 s vodoodpudivou úpravou DWR C6. Ochrana proti dešti je ještě posílena podlepenými švy a voděodolnými zipy vepředu a na dvou hlavních kapsách. Obvod spodního okraje je možné regulovat stejně jako kapuci, která vás ochrání před deštěm i větrem. Tu zvládnete jednoduše přizpůsobit i jednou rukou a má laminovaný kšilt. Rukávy jsou anatomicky tvarované a zakončené stahováním patkou se suchým zipem. Při náročnějších aktivitách oceníte i odvětrávání v bocích. Klasický Regular fit sedí většině typů postav.

Cena: 4690 Kč

Dámská vesta Hannah Cynthia

Příjemná dámská vesta Hannah Cynthia představuje minimalistické izolační řešení, které můžeš mít s sebou v batohu při outdoorových aktivitách po celý rok. Nízké hmotnosti 240 g je docíleno použitím izolační výplně SEE Insulation a použití technologie HL TECH-DOWNLIKE, která zároveň umožňuje vestu snadno sbalit do transportního obalu. Vesta má 2 kapsy na zip. Rukávy a dolní lem jsou zakončeny pružnou lemovkou. Neustále v pohybu – to je tvé heslo, tak se jím řiď.

Cena: 2190 Kč

Dámská bunda Hannah Pulla2

Dámská sofshellová bunda Pulla bude vaší každodenní výbavou pro trekking, ferraty nebo jakýkoliv jiný aktivní sport, který máte ráda. Vrchní materiál s mikroporézní polyurethanovou membránou Resstex 8000 je odolný vůči dešti a mokrému sněhu, a přesto si zachovává prodyšnost. To vám zaručí, že i při nepříznivém počasí budete stále v teple a suchu. Tato bunda je vodoodpudivá, větruvzdorná, strečová a prodyšná. Bunda dobře padne, je vyrobená ve střihu Alpine fit. K příjemnému pocitu z nošení napomáhají i anatomicky tvarované rukávy a možnost regulace šířky u kapuce a spodního okraje. Hlavní zip je reverzní (obrácený) a hlavní kapsy na bocích jsou opatřené zipem, abyste nic důležitého nemohla vytratit.

Cena: 2390 Kč