V hlavní roli oblíbený denim

Jak známo, skvěle padnoucí džíny jsou nepostradatelnou součástí každého šatníku! Samozřejmě i džínová móda sleduje trendy, proto nová kolekce F&F pro podzim/zimu představuje řadu novinek, ať už je řeč o barvách a střihu, ale také pokud jde o kvalitu materiálu a technologii výroby.
Široká škála střihů a velikostí (34-52) nabízí všechny oblíbené styly doslova pro každý typ postavy – počínaje klasickými slim jeans, přes stále oblíbenější mom nebo slouchy jeans s vysokým pasem, až po fantastické tvarovací modely.
Zamilujete si také super měkký strukturovaný denim, který se vám naprosto přizpůsobí, ale zároveň zachová tvar a krásnou siluetu. Vsaďte na jistotu a oslavte příchod chladnějšího počasí v nových džínách F&F! Britská módní značka F&F si stále více uvědomuje odpovědnost nejen vůči svým zákazníkům, ale také vůči zdraví planety! Proto je kompletně celý DENIM sortiment vyroben ze 100% bavlny BCI (Better Cotton Initiative), která pochází z odpovědných  zdrojů. Dále se soustředí na využívání a rozvoj technologie Jeanologia, během které se spotřebovává výrazně méně vody, energie a chemikálií, a to zejména během barvení. Toto dlouhodobé úsilí splňuje významné ekologické hodnocení EIM (Environmental Impact Measurement), které potvrzuje „nízký dopad“ na životní prostředí. Proto pokud s příchodem nové módní sezóny hledáte parádní džínový must-have kousek, nechte se inspirovat bohatým výběrem košil, bund, šatů a kalhot. Na výběr je jak tmavé, tak světlé provedení, modely klasické i rebelsky rozedrané, upnuté, sexy formující, nebo extra pohodlné. Záleží jen na vás, v jakém modelu si užijte letošní džínový podzim.