S přicházejícím podzimem myslete na očistu

Léto se pomalu blíží ke konci, teploty se začínají snižovat a zkracuje se den. Nedostatek slunečního záření může působit na naše zdraví tím, že nás častěji skolí různá nachlazení, ale dopadá také na náš vzhled. Postupně přicházíme o opálení a chladnější teploty a vítr mohou způsobit, že bude naše pleť vypadat mdlejší a povadlá. Pravidelně tedy odstraňujte nečistoty a zbytky make-upu pomocí čisticích prostředků. Předejte tak ucpávání pórů, podrážděné kůži a tvorbě vrásek. Vybírejte prostředky s obsahem prebiotik, která podporují zdravý vzhled pleti. Jednou týdně také zařaďte peeling, který obrušuje vrchní vrstvu odumřelé kůže a pomáhá v boji s černými tečkami, jemnými vráskami nebo třeba pigmentovými skvrnami. Vaši pokožku zanechá zářivou a krásně jemnou. Nezapomínejte ale ani na vaše zdraví. Tím, jak s podzimem narůstají počty onemocnění, je důležité, myslet na pravidelné mytí rukou. Ideální jsou mýdla, která ničí bakterie a zároveň nezanechají vaši kůži vysušenou.

VITAMIN C Exfoliační a rozjasňující peelingový gel

  • Šetrně exfoliuje pleť
  • Odstraňuje odumřelé buňky
  • Zanechává pleť hladkou a zářící
  • Vyrovnává tón pleti

VITAMIN C Exfoliační a rozjasňující peelingový gel, bohatý na vitamin C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Tento jemný peelingový gel s bambusovými zrny a pomerančovými slupkami odstraňuje odumřelé buňky a nabízí hedvábně čistý pocit a zářivě vyhlížející pleť. Čistí a jemně exfoliuje pokožku a zanechává ji hladkou, jemnou a zářivou.

Cena: 99,90 Kč/150 ml

Indulona antibakteriální tekuté mýdlo aloe vera

Antibakteriální tekuté mýdlo s aloe vera a čajovníkem. Ničí 99,9 % bakterií za 60 sekund. Nová řada antibakteriálních tekutých mýdel je určená pro efektivní a šetrné čištění rukou. Složení s přírodními ingrediencemi bylo speciálně vyvinuto tak, aby zničilo 99,9 % bakterií za 60 sekund a zabránilo jejich šíření.

Cena: 69,90 Kč/300 ml

SKIN MOISTURE Čisticí pleťový gel pro normální a smíšenou pleť

SKIN MOISTURE Micelární čisticí pleťový gel s 91 % surovin přírodního původu obsahuje 100% přírodní výtažek z kdoule, který pomáhá udržet v pokožce přirozenou vlhkost a zároveň ji zjemňuje a vyhlazuje. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožního mikrobiomu a podporují její zdravý vzhled. Pokročilý hydratační komplex HYDRO NUTRIENT, který spojuje čistotu přírodních surovin se silou vědy, zabraňuje dehydrataci pokožky a zároveň uchovává její hladký vzhled a komfort.

Cena: 99 Kč /150 ml

Pečující tekuté mýdlo ORIGINAL

INDULONA Pečující tekuté mýdlo ORIGINAL s bavlnou a panthenolem bylo speciálně vyvinuto tak, aby poskytovalo účinné čištění a jemnou péči pokožce rukou. Složení obohacené o hydratační složky zanechává po umytí pokožku rukou jemnou a vláčnou, nevysušuje pokožku. Vhodné pro každodenní použití, pro celou rodinu.  Pro všechny typy pokožky. Dermatologicky testováno.

Cena: 69,90 Kč/300 ml