SPA & Wellness představuje novinky ze světa krásy a relaxu

Hledáte místo, kde byste si užila kompletní a kvalitní péči od hlavy až k patě? Navštivte krásné a luxusní SPA & Wellness v Aquapalace Praha, které nabízí širokou nabídku služeb. Od špičkového kosmetického ošetření francouzskými značkami Payot a Thalgo, přes profesionální manikúru a pedikúru s laky a gel laky značky ORLY až po relaxační masáže. Načerpejte novou energii v soukromém Spa s vířivkou, objevte tajemství krásy dálného východu v tureckých lázních Hammam a poznejte zkrášlující rituál Dotek moře.

Zastavte se na malý okamžik a užijte si chvilku pro sebe v luxusním SPA & Wellness nedaleko Prahy. Krásný komplex je součástí nejzábavnějšího aquaparku ve střední Evropě. Nabízí kompletní péči o vaše tělo, ale i ducha. Nechte se hýčkat v krásném prostředí předními odborníky ve svém oboru.

Krásná a svěží pleť podle francouzské receptury

Odhalte tajemství krásy francouzských žen, které si na zdraví své pleti zakládají od brzkého věku. Kosmetika značky Payot více jak 100 let pomáhá ženám po celém světě a proměňuje každodenní kosmetické rituály ve výjimečný prožitek. Navíc je profesionální péče v kosmetickém salóně vyvinuta oproti běžným výrobkům o další inovativní složení. Vyzkoušejte zkrášlující a omlazující procedury značky Payot či Thalgo a vydejte se na cestu za zdravou pletí za pomocí SPA & Wellness.

Upravené nehty jako vizitka každé ženy

O tom, že jsou upravené ruce vizitkou každé ženy, není pochybu. A proto byste o své nehty měla správně pečovat. Nezapomínejte na to, že i z malých detailů se skládá celkový dojem! Podcenit byste neměli ani péči o nohy. Pedikúra totiž není jen důležitou kosmetickou, ale i zdravotní procedurou a rozhodně není pouze sezónní záležitostí. Objednejte se na klasickou manikúru či pedikúru Deluxe v Čestlicích a užijte si hodinu královské péče.

Široký výběr z relaxačních a exkluzivních masáží

S příchodem podzimu a úbytkem slunečního záření bývá časté, že nastupuje pocit únavy a také bolesti zad. Zkuste si dopřát jednu ze speciálních tělových masáží a předejděte nepříjemnostem, které s sebou podzim přináší. V Aquapalace Praha na vás čeká exotická očistná procedura ve zdejších tureckých lázních Hammam anebo velice oblíbený podzimní a zimní rituál Dotek moře. Celotělový peeling z mořské soli a blahodárných olejů přenese každého během chvíle do dalekých krajů.