Dominik Chabr vyhrál mezinárodní soutěž Man of the Year

Bronzový vítěz soutěže Muž roku 2021 Dominik Chabr z Mostu reprezentoval Českou republiku na mezinárodní soutěži Man of the Year na Bali. Druhý skončil zástupce Vietnamu, na třetím místě účastník z Ukrajiny.

Soutěžící se předvedli při různých módních přehlídkách, také prezentovali národní kroj, který pro Dominika připravila návrhářka malířka Anna Tejklová. Zdobený je národními znaky, a také drahými kameny, které na kostým dodala  česká společnost Preciosa a byl  první uchazeč s takto originálním kostýmem, který vyšel zhruba na 150 tisíc korun. „Velmi jsem si to tady užíval. Kluci jsou hrozně moc fajn a jsem rád, že mé roční snažení se proměnilo ve vítězství,“ konstatoval bezprostředně po skončení galavečeru Dominik Chabr, kterého na soutěž připravila společnost jeztesnami.cz.

Velkým zážitkem pro Dominika bylo surfování. „Na pláži Kuta Beach jsme měli focení, velkým zážitkem pro mě byla jízda na surfu a po pár pádech jsem to zvládnul a určitě to zase chci vyzkoušet, také jsme meditovali v Pura Tirta Empul, kde to je zároveň jako očišťující pro tělo, říká se tomu pramen svaté vody“ dodává vítěz mezinárodní soutěže Man of the Year.

„Je to obrovský úspěch pro soutěž Muž roku, velmi jsem mu držel palce, protože Dominik bral celou soutěž velmi vážně a zodpovědně. Dominikovi se nyní otevřel svět a přeji mu to“ dodal ředitel soutěže Muž roku David Novotný, kterého finále nyní čeká již 26. srpna opět v Náchodě.  V tuto chvíli Dominika čekají pracovní povinnosti, kdy bude cestovat a reprezentovat soutěž Man of the Year a českou národní soutěž Muž roku. Další cena pro Dominika je Men of the Year Europe a Mister Masculine Man of the Year.