Malý průvodce aktivními látkami v produktech české značky přírodní a BIO kosmetiky NATAVA

Produkty NATAVA jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších přírodních surovin, jako jsou např. za studena lisované oleje či oleje v BIO kvalitě, cenné extrakty z rostlin, esenciální oleje, přírodní barviva či sušené byliny. Portfolio NATAVA zahrnuje mj. produkty péče o vlasy (klasické i tuhé šampony a balzámy), o pleť (čisticí obličejová mýdla), pokožku (tuhá tělová másla a mýdla) nebo olejové koule pro aromaterapeutické koupele. Postupně přibývají další výrobky tak, aby měli zákazníci k dispozici ucelenou řadu nejen kosmetiky, ale i dalších produktů do domácnosti charakterizovaných úctou k přírodě, tradicím našich předků a eliminací odpadu z obalového materiálu.

Kosmetika NATAVA nabízí skvělý poměr mezi cenou a výkonem. Obsahuje spoustu aktivních a cenných ingrediencí v té nejvyšší kvalitě. Podívejme se podrobněji na některé z nich:

  • Stoechiol je považován za přírodní botox. Je natolik účinný v boji proti stárnutí pokožky. Jeho účinky jsou okamžité i dlouhodobé v oblasti redukce vrásek a vyhlazování drsné pokožky. Efekt zjemnění vrásek je viditelný již po 24 hodinách. Najdete ho např. v pleťovém olejovém séru Geránium.

Více informací zde.

  • Ceramidone® je látka, která je podobná přirozeným ceramidům obsaženým v pokožce, umožňuje pokožce obnovit její přirozenou bariéru. Zabraňuje stárnutí pokožky způsobené glykací, obnovuje její pevnost a pružnost a pomáhá v boji proti tmavým skvrnám. Vyzkoušejte např. pleťové olejové sérum Geránium, Levandule nebo Pupalka.

Více informací zde: GeraniumLevandule - Pupalka

  • LAKESIS je olej z krystalizovaných slz získaných ze stromu Pistacia Lentiscus, původem z ostrova Chios v Řecku. Lakesis reaktivuje proteiny mládí Klotho a Foxo, čímž restartuje buněčnou aktivitu a znovu zahušťuje dermis. Je tak až neuvěřitelně silným bojovníkem proti stárnutí pokožky. Pokud chcete vyzkoušet účinky tohoto zázraku, sáhněte po pleťovém olejové séru Levandule.

Více informací zde.

Foto: NATAVA, www.natava.cz