Příznivý účinek aloe vera je znám po mnoho staletí, ale víte, jak jej používat?

Aloe vera je nejen krásný sukulent známý z exotických zemí, skleníků a světlých interiérů. Má i hojivé účinky, pro které ji za medicínský zázrak považovali již starověcí Egypťané. Díky přírodnímu gelu Aloe Vera od Botanical Beauty se o této léty prověřené pravdě můžete přesvědčit na vlastní kůži!

Zklidňující a zvlhčující gel z listů aloe vera je extrémně jemný, a proto je vhodnou péčí o podrážděnou, přecitlivělou a suchou pokožku. V horkých letních dnech je uklidňujícím pohlazením plným hydratace, které nezanechává na pokožce nepříjemný film. Po jeho užití je pleť hladká a pružná Skvěle se hodí i jako chladivá, uklidňující a maska s anti-aging účinky. Jemná vůně má navíc uklidňující aromaterapeutické účinky!

Doporučujeme!

Po koupeli naneste na osušenou pokožku tenkou vrstvu místo tělového krému. Jemný gel s nevtíravou uklidňující vůní se perfektně roztírá a okamžitě vstřebává. Ani v horkých letních dnech nezpůsobuje nadměrné pocení nebo lepivý pocit, naopak bude vaše pokožka vyživená, hydratovaná a pružná po celý den.

Cena od 296 Kč

www.bohemian-beauty.cz