Dokonalá postava bez námahy. Vyzkoušejte novou metodu hubnutí na klinice A2C!

Toužíte po bezchybné štíhlé postavě nebo vyrýsovaných svalech? Na kdysi nesplnitelný sen může díky jedinečnému přístroji, který podporuje spalování tuku a pomáhá budovat svalovou hmotu, dosáhnout každý. Stačí navštívit pražskou Anti Aging kliniku A2C.

Přístroj EMSCULP NEO si oprávněně zamilovala řada celebrit i vrcholových sportovců. V jednom kroku totiž redukuje tuk a pomáhá budovat svalovou hmotu, která přirozeně urychluje metabolismus a tím usnadňuje hubnutí. Dle klinických studií se během ošetření zvyšuje nejen velikost svalových buněk a vláken, ale i jejich počet. Díky tomu se svalový objem zvětšuje v průměru o 25 %!

Princip přístroje je založen na svalových kontrakcích, které působí přesně tam, kde mají. Jsou přitom efektivnější, než kdybyste se snažili vyrýsovat postavu přirozeným tréninkem. A to dokonce i tím intenzivním. Tuková tkáň se pomocí EMSCULP NEO zahřeje na 45-45 °C, teplotu, která zvyšuje destrukci tukových buněk. Pomocí speciálního ošetřovacího aplikátoru, jenž tkáň udržuje v přiměřeném teple, je ošetření naprosto bezpečné.

Velkou výhodu představuje EMSCULP NEO především pro časově vytížené osoby. Jedno ošetření, po němž není nutná žádná rekonvalescence, trvá pouhých 30 minut. Za tuto dobu dosáhne přístroj svalové kontrakce odpovídající 20 tisícům kliků, dřepů, sed lehů nebo shybů. K budování nové svalové hmoty, zpevnění těla a vyrýsování postavy napomáhá technologie HIFEM+, která odpovídá za stahování svalových vláken s nevídanou intenzitou.

Více informací na www.a2c.cz