Ovoce v kosmetice je většině lidem příjemné

Čím dál víc lidí řeší, jak být co nejdéle ve formě a vypadat dobře. Recept na zdravý životní styl je vlastně relativně jednoduchý – dostatek pohybu a spánku, málo stresu a vyvážená strava. Nezbytnou součástí zdravého jídelníčku je čerstvé ovoce. Nejenže skvěle chutná, ale je také plné vitamínů a antioxidantů. Toho si všimli i kosmetičtí výrobci, kteří začali vybrané druhy přidávat do svých produktů. Jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce jsou olivy. Mají skvělé detoxikační vlastnosti a pomáhají v boji s civilizačními a srdečními chorobami. Ve formě kvalitního olivového oleje se přidávají do krémů, které zpomalují proces stárnutí kůže a zanechávají ji krásně hladkou. Známým antioxidantem je také grep, který je navíc vynikajícím zdrojem vitamínu C. Rozdrcená jádra peckovitých plodů, jako jsou třeba meruňky, se zase skvěle hodí do peelingů.  Vyzkoušejte některý z našich tipů a dodejte sílu z ovoce i své pleti.

Čistící pleťový gel s kdoulí BIOTEN

  • pro normální a smíšenou pleť
  • se 100% přírodní kdoulí
  • dlouhotrvající péče

Bioten čisticí pleťový gel pro normální a smíšenou pleť s prebiotiky a 100% přírodní kdoulí. Účinně čistí nečistoty vaší pleti a dodá ji dlouhotrvající péči.

Cena: 99,90 Kč/200 ml

Skin Moisture hydratační gel-krém, šafrán

  • dlouhotrvající hydratace
  • 87 % ingrediencí přírodního původu
  • obohacený o 100% přírodní šafrán
  • pro ženy ve věku od 20-35 let
  • účinnost až 24 hodin

Bioten hydratační gel-krém Skin Moisture 24hodinový hydratační gel-krém obsahující 87 % ingrediencí přírodního původu nabízí vaší pleti účinnou, dlouhodobou hydrataci a zanechává ji vláčnou a hedvábně jemnou. Jeho inovativní gel-krémové složení, které pocítíte jako vodní spršku na své pleti, je obohaceno o 100% přírodní šafrán, který pomáhá chránit citlivou pokožku a poskytuje jí hladký a pružný vzhled.

Cena: 99,90 Kč/50 ml

Indulona olivová

Hydratační ochranný krém je obohacený olivovým olejem, který chrání pokožku před vysoušením. Olivový olej je zdrojem vitamínů A a E, napomáhá obnově kožních buněk, zvyšuje elasticitu pokožky a tím zpomaluje proces stárnutí. Dermatologicky testováno.

Cena 59,90 Kč/85 ml

Bioten SKIN MOISTURE Gelový peeling se semínky brusinky, malin a kiwi

Šťavnatý gelový peeling s 93 % surovin přírodního původu obsahuje semínka brusinek, malin a kiwi a je obohacený o prebiotika.  Vitaminová bomba s bohatým zdrojem antioxidantů rozjasňuje pleť a sjednocuje její tón, zatímco mix jemných semínek šetrně odstraňuje odumřelé buňky a otevírá póry. Obsažená prebiotika napomáhají rovnováze kožního mikrobiomu a zdravému vzhledu pleti. Zanechává na pokožce nádhernou vůni šťavnatého červeného ovoce.

Cena: 99, 90 Kč/150 ml

Pleťové sérum Vitamin C Astrid

  • pleť hydratuje, zanechává ji jasnější a zářivější
  • zlepšuje pevnost pleti
  • viditelně redukuje vrásky
  • zvyšuje rovnoměrný tón pleti
  • chrání pleť před předčasným stárnutím

Astrid pleťové sérum Vitamin C proti vráskám s obsahem vitaminu C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Pleťové sérum proti vráskám Vitamin C omlazuje a vyhlazuje pokožku, poskytuje přirozený prozářený a zdravý vzhled. Dopřejte své pleti dlouhotrvající péči proti vráskám od značky Astrid.

Cena: 189 Kč / 30 ml