Chunky mokasíny je to, co si podzim žádá

Máte pocit, že potřebujete podzimní botník oživit? Vyzkoušejte v nadcházející sezóně úplně nový styl, ve kterém hrají ústřední roli chunky mokasíny.

Mokasíny jsou nadčasovou a univerzální obuví, která z módy nikdy nevyjde. K jejich oblibě přispívá také pohodlí, které svému nositeli přináší. Sortiment klasických mokasínů letos rozšíří modely na profilované široké platformě – chunky mokasíny.

V nové podzimní kolekci Deichmann najdete hned několik poutavých a originálních modelů, které potěší srdce každé milovnice extravagantní módy. Na výběr máte jak kousky v černém provedení, tak i modely v módních béžových nebo pastelových odstínech. Robustní mokasíny zdobené výrazným řetízkem nebo kovovou sponou pozvednou váš outfit na novou úroveň.

Pokud naopak preferujete umírněnost, oblíbíte si minimalistické kousky. V nabídce je jak černá klasika, tak třeba lakované modely v podzimních barvách.

Není třeba smutnit, že léto se s námi pomalu loučí, naopak se můžeme těšit na novou sezónu a stylovou obuv, kterou s sebou přináší.