herečku Míšu Pecháčkovou nosili svalnatí krasavci na rukách

Krásnou Michaelu Pecháčkovou, plně vytíženou studentku herectví, nosili na soustředění finalistů soutěže Muž roku v Šanově svalnatí krasavci na rukách a nesmírně si to užívala. Aby ne, které dívce či ženě se to stane?

Míša celý červenec natáčela seriál ZOO a v srpnu už začala zkoušet muzikál Okno mé lásky v Divadle Broadway, takže několikadenní výlet do příjemného resortu na Rakovnicku uvítala. „Pobyt v Šanově je pro mne dovolená. Vzala jsem si sebou kamarádku ze školy Natálku. Byla jsem zvyklá na prázdniny, ale teď opravdu makám. Je to velký rozdíl. O to víc si vážím dnů volna, ale natáčení mne baví,“ svěřila se blonďatá kráska, která si účinkováním v seriálu vydělává na živobytí. „Nejsem rozhazovačná, ale na druhou stranu si chci pořídit, co se mi líbí. Víc penízků mi ale zbývá, spořím. V budoucnu se mi určitě budou hodit,“ potvrzuje odpovědně Míša.

Michaela Pecháčková zasedne na finále soutěže Muž roku, která se bude konat 26. srpna 2022 v náchodském divadle, do poroty. Kluky měla možnost poznat blíže, ale svého kandidáta na vítěze zatím ještě neprozradila.