Skvělý tip pro milovníky čaje i kávy

Příprava teplého čaje a kávy nikdy nebyla jednodušší! Díky filtrům si je můžete připravit přímo v konvici a nápoj tak uchovat teplý po dlouhou dobu. Lidé žijící v zemích, kde vládne tropické či subtropické podnebí, často pijí teplý nebo vlažný čaj – pomáhá totiž vytvářet pot, kterým se tělo přirozeně ochlazuje i bez náročné fyzické aktivity. Příliš studené pití ve skutečnosti v létě není vhodné – může způsobit žaludeční křeče a u citlivějších jedinců také chrapot.

Čaje jsou vhodnou součástí pitného režimu.  Jistě víte, že každý čaj má svá specifika a může mít pozitivní účinky na organismus. Například pokud chcete, aby se vám lépe spalo, připravte si odvar z meduňky anebo heřmánku. Pokud si budete dávat v létě kávu, doporučuje se vypít k ní vždy sklenici vody pro doplnění tekutin.

Termokonvice Dan tea 1l s integrovaným čajovým filtrem udrží nápoje 3 hodiny teplé a 6 hodin studené, je vyrobena z netoxického materiálu a po vylouhování čaje je možné filtr vyndat a konvici uzavřít šroubovacím uzávěrem.

Cena: 1299 Kč

Čajový filtr

Lze použít se všemi termokonvicemi Alfi, takže si můžete svůj oblíbený nápoj připravit přímo v konvici. Snadno se čistí a zachovává plné čajové aroma. Můžete si do něj dát i čerstvé ovoce nebo snítky máty, kterými osvěžíte studenou vodu.

Cena: 609 Kč

Kávový filtr na termokonvici plastový čirý

Stačí jej nasadit na termokonvici Alfi, vložit filtrační sáček velikosti 4 a můžete si vychutnat lahodnou překapávanou kávu kdykoliv a kdekoliv.

Cena: 469 Kč

Vše zakoupíte na: www.termoo.cz