V parném létě musíte mít osvěžující nápoj vždy po ruce! Vsaďte na termosky a termokonvice!

Myslíte, že s odchodem zimy už nebudete termosky ani termokonvice potřebovat, jelikož už není nutné se zahřívat teplým čajem vprostřed chladných dní? Omyl! Právě teď je naopak využijete, abyste uchránili své oblíbené nápoje před teplými slunečními paprsky. Představíme vám produkty, které dokážou perfektně uchovat požadovanou teplotu a nesmí vám v letošní jarní a letní sezóně chybět!

U termosek, termokonvic i termošálků je důležité, aby byly vyrobeny z netoxických materiálů, odolné, neměnily chuť nápoje a také dobře těsnily a udržely v sobě i sycené nápoje. Kdo by chtěl mít batoh nebo kabelku celé zalepené od vylité limonády? Tím nejdůležitějším faktorem při výběru ovšem zůstávají dobré izolační vlastnosti. „Zásadní vlastnost odlišující kvalitní produkty je vždy ta izolační, tedy jak dlouho vydrží nápoj horký nebo studený. U termosek chtějte pro horký nápoj alespoň 8 hodin, tedy celodenní ‚výdrž‘. Pro udržení teploty studeného nápoje jsou pak hodnoty většinou o dost vyšší,“ uvádí Martin Potůček z e-shopu termoo.cz. U termokonvic je pak časový úsek zpravidla ještě delší. Skvělým pomocníkem jsou také termonádoby, které uchovávají čerstvé jídlo. Představíme vám top produkty jarní a letní sezóny 2022.

Ideální do kabelky i do batohu

Termosky v barvách jara

Spolehlivé 100% těsnící termosky ENDLESS od německé značky Alfi udrží nápoje 12 hodin teplé a 24 hodin studené, tělo je vyrobeno ze špičkové nerezové oceli a pítko z kvalitního plastu, navíc mají úpravu colourProtectTM takže jsou odolné vůči oděrům a nárazům. Jsou netoxické, můžete v nich mít i sycené nápoje, ovocné džusy a šťávy a navíc váží jen 326 g, takže se vám v batohu nepronesou. Vybírat můžete z různých barevných variant.

  • Termoska ENDLESS spicy mustard mat 0,5 l, cena: 829 K
  • Termoska ENDLESS mediterranean red mat 0,5 l, cena: 829 K
  • ENDLESS caviar black mat 0,5 l, cena: 829 Kč

Designový skvost

Jsou nejen praktické, ale také perfektně vypadají! Termosky Balance jsou 100% těsnící, udrží nápoj 12 hodin teplý a 24 hodin studený a vyrábějí se i ve variantě s integrovaným filtrem na sypaný čaj.

  • Termoska BALANCE silver lining 0,5 l, cena: 929 K
  • Termoska BALANCE TEA silver lining 0,5 l, cena: 1069 K
  • Termoska BALANCE sea pine 0,5 l, cena: 929 K
  • Termoska BALANCE TEA sea pine 0,5 l, cena: 989 Kč

Městská inspirace

Termosky z řady City Line o objemu 0,7 l se hodí i na větší výlety, anebo při sportování či namáhavé fyzické aktivitě, kdy kvůli pocení musíte doplňovat dostatek tekutin. Mají praktický šroubovací uzávěr s poutkem a ve svých útrobách udrží obsah 8 hodin teplý a 16 hodin studený.

  • Termoska City Loop blue 0,7 l, cena: 899 K
  • Termoska City Loop cool grey 0,7 l, cena: 899 K
  • Termoska City Loop rose 0,7 l, cena: 899 Kč

Termonádoby Endless 0,5 l udrží obsah 5 hodin teplý nebo 10 hodin studený, 100% těsní, jsou odolné vůči oděrům a nárazům a jídlo díky technologii AromaSafe® neztratí svou chuť. V praktické horní části můžete samostatně uskladnit potraviny (např. müsli do jogurtu nebo krutony do salátu či polévky).

  • Termonádoba Endless spicy mustard mat 0,5 l , cena: 849 K
  • Termonádoba Endless caviar black mat 0,5 l , cena: 849 K
  • Termonádoba Endless mediterranean red mat 0,5 l

Termosky a termokonvice, které vám představujeme i řadu dalších tipů zakoupíte na: www.termoo.cz