Česká podnikatelka zazářila ve společenské róbě od návrhářky Šárky Ordošové v Itálii

V Itálii, ve městě Riva del Garda, se konala v několika červnových dnech, další edice světově známého veletrhu Expo Riva Schuh a Gardabags. Součástí této události byla i gala večeře pro pozvané hosty a partnery veletrhu. Majitelka Fashion Industry CZ, Sandra Friebová, českého informačního webu o módě s evropským přesahem jako jednoho z mediálních partnerů veletrhu vynesla společenskou róbu od módní návrhářky Šárky Ordošové.

Společenské šaty ala antická bohyně

Módní návrhářku Šárku Ordošovou při tvorbě šatů, které vynesla česká podnikatelka Sandra Friebová, inspirovala antická bohyně. Na výsledné podobě tohoto exkluzivního modelu je to znát, vypadá úchvatně a podtrhuje krásu nositelky. Když souzní energie člověka a oblečení, které oblékl, je vždy radost pohlédnout na výsledek. Tyto, bez debat, pracně vytvořené společenské šaty jsou z vyšívané krajky v kombinaci se vzdušným šifonem.

Více informací o Sandře Friebové

Sandra Friebová je podnikatelka a majitelka jediného českého informačního webu o módě, Fashion Industry CZ, který propojuje všechny účastníky módního průmyslu, a to od výrobců až po koncové uživatele módní produkce, má přesah za hranice České republiky a najdete na něm i ekonomické informace.

Sandra Friebová začínala v módním průmyslu jako módní redaktorka odborného B2B časopisu Svět textilu a obuvi, od té doby se podílela na různých projektech, nejen co se týká tvorby textů, ale i obchodní stránky.

Na webu Fashion Industry CZ nechybí samostatný prostor pro odborné B2B informace v kategorii B2B novinky, módní trendy v kategorii Novinky z módy, rozhovory v samostatné kategorii se stejným názvem, pozvánky na módní eventy v kategorii Módní události, jakož i reportáže z eventů a blog, kde je dáván prostor lifestylovým tématům často v souvislosti s módou.

Více informací o Šárce Ordošové

Šárka Ordošová tvoří společenskou módu převážně na zakázku od roku 2017 v Olomouci. Najdete ji v jejím butiku Angel, nacházejícím se nedaleko historického centra Olomouce, kde si můžete zakoupit společenské a svatební šaty z její tvorby, případně si je nechat zhotovit na zakázku podle svých představ v kombinaci s doporučením od ní.

Modely Šárky Ordošové jsou vždy exkluzivní a podtrhují ženskost, nechybí jim dynamičnost, ale současně i jemnost. Designérka do každého vytvořeného modelu vkládá kus sebe.

Šárka Ordošová spolupracuje s Českou Miss, obléká i celebrity, mezi které se řadí Barbora Mottlová, Eva Decastelo aj.

Foto: Sandra Friebová

  1. Sandra Friebová na gala večeři v Riva del Garda v Itálii
  2. Sandra Friebová, majitelka Fashion Industry CZ a Matteo Pasca Viceprezident vědeckého výboru Expo Riva Schuh & Gardabags a generální ředitel Arsutoria
  3. Sandra Friebová s prezidentem Riva del Garda Fierecongressi Robertem Pellegrinim a ředitelkou veletrhu Expo Riva Schuh a Gardabags Alessandrou Albarelli
  4. Sandra Friebová, majitelka Fashion Industry CZ v šatech od české návrhářky Šárky Ordošové v Riva del Garda v Itálii