Jitka Sedláčková ve žije s přítelem Pavlem zrychlený život

Herečka Jitka Sedláčková přijela do resortu Chateau Šanov okouknout letošní finalisty soutěže Muž roku. Ona sama toho svého však už našla, ale na kluky bude prý velmi přísná a dobře ví proč.

„Na finále v Náchodě pojedu už potřetí a letos budu náročnější. Byla bych ráda, kdyby tato generace mužů byla dostatečně vzdělaná, vědoucí a připravená tvořit svou budoucnost. Takže otázky budou směřovat tímto směrem. Nebudu snadný porotce,“ říká Jitka Sedláčková.

S přítelem Pavlem Töpferem, který ji do Šanova doprovodil, prý žije zrychlený život, protože si uvědomují svůj věk. „I když jsme spolu skoro už dva roky, jsem zamilovaná, ale není to taková ta bláznivá láska. Mám parťáka do života a to je na tom to krásné. Žijeme zrychlený život, protože si uvědomujeme náš věk a my za den stihneme to, co jiní za měsíc. Pavel na všechno spěchá. V našich životech jsme také zažili krizové situace a byli jsme rádi, že nyní máme v sobě oporu. Za celé dva roky nenastala situace, že bychom se rozkmotřili,“ potvrzuje Jitka Sedláčková, která prý nebyla nikdy ve svém životě spokojenější.