Bílá létu sluší!

Dejte vašemu šatníku svěží vánek v podobě bílých stylových modelů, pro horké slunečné dny je tato barva jako stvořená! Navíc v bílém oblečení nádherně vynikne bronzové opálení.

Bílá létu sluší, a proto se nebojte upoutat v monochromatickém bílém outfitu. Pohrajte si s výběrem různých materiálů a vytvořte tak zajímavé neotřelé kombinace. Top letním kouskem, který frčí už několik sezon, jsou bílé šaty. Pro parné dny vybírejte modely z přírodních materiálů, jako je bavlna, len či hedvábí. V módě jsou jak elegantní, tak rozevláté boho šaty, a také madeirové kousky v různých stylech. Žensky vypadá také spojení romantické bílé halenky se sukní, nebo s kraťasy s módním vysokým pasem.

Preferujete spíš ležérní styl oblékání? Vsaďte na pohodlné bílé kousky v podobě volnějších tunik, topů či košil, které zkombinujete s lehkými vzdušnými kalhotami nebo šortkami. Na chladnější letní večery stačí přes ramena přehodit bílou džínovou bundu, obout bílé sandálky či pantofle a stylový světlý outfit je na světě.

Že si na celobílé outfity netroufáte? Nebo vám přijdou prostě jen nepraktické? Dejte bílé šanci a noste ji s kousky ve výrazných sytých či pastelových barvách. Hezky vypadá také spojení bílé s denimem či s přírodními zemitými tóny.

Anebo se v bílé pouze necítíte dobře? Možná jste doposud neobjevili ten správný odstín. Z aktuálních letních kolekcí, které hrají nejrůznějšími odstíny bílé, si zajisté vyberete. 

Při nákupu mějte také na paměti, že bílá, na rozdíl od černé, opticky rozšiřuje. Proto ji neoblékejte na problematické partie, pokud na ně netoužíte upozorňovat.