Proč vzal Ondřej Sokol šichtu vrátného?

Je to jen pár týdnů, co Ondřej Sokol překvapil návštěvníky brněnských veletrhů, kde fungoval jako vrátný a dokonce i prováděl prapodivnou delegaci po areálu. Že by si fakt potřeboval přivydělat jako vrátný či průvodce? Nemusíte si lámat hlavu ani spekulovat, odpověď je  jednoduchá. Natáčel se svými kolegy vtipné roztančené video, které upozorňuje na blížící se  festival Life! a tradiční překonávání tanečního rekordu.

Manažeři veletrhů potvrdili, že letos opravdu nebylo jednoduché najít v jeho diáři volné okno a dokonce bylo chvíli natáčení vážně ohrožené. „Je to sice těžší, ale zatím se to vždycky povedlo,“ potvrdil Ondřej Sokol, který nejen že moderuje zábavnou show Tvoje tvář má známý hlas, ale stal se také ředitelem Divadla Studio DVA. Ve videoklipu uvidíte také supermodelku Andreu Verešovou alias Milunu a třeba také moderátorku Evu Decastelo.

Festival sportu, tance a zábavy se mu naštěstí dostal, jak se říká, pod kůži, a tak jsme se zeptali, co se mu tedy vybaví, když se řekne Life!. „Já už sem jezdím dlouho a vybaví se mi, že sem jezdím se svým synem, který to tu má hrozně rád a já si to díky tomu oblíbil také. Mám rád tu atmosféru, to, co se tady děje,“ potvrdil jeden z nejvytíženějších umělců současnosti. Kdo dorazí na Life!, bude mít rozhodně šanci Ondřeje Sokola potkat.

Foto: Marie Stránská