Máte doma mycí prostředky pro perfektní čistotu a lesk nádobí?

Perfektně čisté nádobí s oslňujícím leskem je výsledkem dokonalé souhry kvalitní myčky a mycích prostředků. To si velmi dobře uvědomuje společnost Miele, která svým zákazníkům nabízí k myčkám Miele také kompletní set vlastních mycích prostředků pro dokonale čisté a zářivě lesklé nádobí bez kompromisů. Najdete v něm 3 x 20 tablet UltraTabs, 1,5 kg soli a 500 ml leštidla a nyní za zvýhodněnou cenu (do vyprodání zásob) koupíte na e-shopu Miele.

Tablety UltraTabs si poradí i s odolnými nečistotami, disponují funkcí leštidla, soli i ochrany skla. Neobsahují fosfáty a díky fólii rozpustné ve vodě odpadá další zbytečný obalový materiál – jsou tedy šetrné k životnímu prostředí. 

Extra hrubozrnná regenerační sůl Miele hraje nezastupitelnou roli pro optimální funkčnost a výkonnost myčky nádobí. Přístroj i nádobí chrání před nežádoucími vápenatými usazeninami.

Používání leštidla Miele pomáhá zajistit nejlepší usušení a šetrnou péči v myčkách nádobí Miele. Vaše sklenice získají zářivý lesk a díky speciální formuli pro ochranu skla budou chráněny proti korozi skla. Praktický uzávěr je ideální pro přesné a snadné dávkování.

Více na www.miele.cz.

Credit: Miele, www.miele.cz