HAAN Margarita Spirit 24 hod deodorant s probiotiky je skvělý tip!

Inovativní deodorant s prebiotiky od značky HAAN poskytuje 24 hodinovou ochranu. Složení vás nadchne, obsahuje totiž 93 % látek přírodního původu s prebiotiky a s:

  • komplexem ze šalvějového oleje – aktivní složka s dermo-čisticími vlastnostmi. Snižuje interakci bakterií a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu
  • tapiokou – přírodní alternativa hliníku, dodává sametově hebký pocit. Účinně absorbuje vlhkost, aniž by zastavila přirozené pocení
  • xylitolem – sladidlo rostlinného původu se silným antimikrobiálním a deodoračním účinkem. Zabraňuje ulpívání bakterií na pokožce

Prebiotika jsou rozpustná přírodní vlákna obsahující bakterie, které udržují kožní mikrobiom ve správném poměru tím, že podporují množení prospěšných bakterií a zamezují šíření škodlivých – tím účinně zabraňují rozkládání potu a vzniku zápachu. Deodoranty HAAN obsahují značkou vyvinutý inovativní prebiotický koktejl  Noni, který upravuje metabolismus kožní mikroflóry přeměnou lipidů na polysacharidy. Současně tak brání produkci zapáchajících molekul. Deodoranty tak poskytují novou spolehlivou celodenní ochranu s respektem k vaší pokožce. Bez hliníku, parabenů a sody. Jsou vhodné pro vegany.

V osvěžující a povznášející vůni HAAN Margarita Spirit se mísí tóny citrusů, pomerančových květů a dřeva. K dispozici jsou deodoranty HAAN i v dalších vůních.

Deodoranty jsou navrženy tak, aby eliminovaly nepříjemný zápach. Narozdíl od antiperspirantů s hliníkem, ale neblokují potní póry. Pocení je velmi důležitý proces – tělo se tak nejen ochlazuje, ale dochází i k odplavování toxinů, což posiluje imunitní systém. Proto není dobré potní póry ucpávat.

Inovativní design všech produktů HAAN je navržen s ohledem na životní prostředí a je určen k opětovnému doplnění náhradní náplní, aby mohly být dlouhodobě používány. Šetrnost k životnímu prostředí, nevytváření jednorázových produktů – opakovatelné naplnění a přírodní ingredience, to je DNA značky HAAN. Všechny produkty HAAN jsou jsou zabaleny v ekologických obalech z rozložitelných plastů. Firma HAAN věnuje navíc 20% ze zisku na výstavbu studní v africké Malawi a pomáhá tak bojovat s vodní krizí tam, kde je problém největší.

Deodoranty HAAN zakoupíte na www.aurio.cz za 199 Kč a náhradní náplň (na tři doplnění) za 359 Kč. Díky letní nabídce jsou nyní k dispozici se 20% slevou za 159 Kč a 287 Kč.