10 tipů, jak si užít léto plnými doušky!

Nejoblíbenější měsíce v roce, na které jsme se všichni tolik těšili, jsou konečně tady. A to znamená jediné – pořádná letní jízda může začít! Vždyť sluneční paprsky přímo vybízí k tomu trávit čas venku s kamarády, uspořádat prázdninovou dámskou jízdu nebo jen tak relaxovat v trávě. Pokud máte během prázdnin stále pár volných dní a nevíte, jak je využít, vsaďte na našich 10 tipů, a užijte si nezapomenutelné léto!

  • Filmový večer v letním kině

Pokud patříte mezi filmové nadšence, návštěva letního kina je pro vás jasnou volbou. Míst, kde nabízí venkovní promítání je celá řada a na výběr tak máte nepřeberné množství filmů. Určitě si ale přibalte pohodlnou deku a něco teplejšího na sebe. Jednoduše hoďte starosti za hlavu a užijte si dokonalou romantiku s partnerem nebo zábavný večer s nejlepší kamarádkou!

  • Léto ve znamení hudby

Nejoblíbenějším měsícům v roce vévodí koncerty i festivaly. A protože jich je po celé republice během léta opravdu spousta, můžete navštívit hned několik z nich. Kromě svých oblíbených interpretů zkuste letos dát šanci třeba i těm, jejichž hudba vám není tolik známá. Uvidíte, že budete mile překvapeni, k létu se totiž jen máloco hodí víc než pořádná porce muziky!

NÁŠ TIP: Zpestřete si letní koncerty novinkou od Avanti, která je navíc skvěle praktická – Avanti Frizzante ve stylové plechovce, která je ihned připravená vás skvěle osvěžit.

Zakoupíte ve vybraných prodejnách za doporučenou maloobchodní cenu 29,90 Kč.

  • Svezte se na loďce nebo šlapadle

Loďka nebo raději šlapadlo? Je to jen na vás! Vyrazte k vodě, vyjeďte na klidnou vodní hladinu a jen tak se kochejte okolím a relaxujte v přítomnosti těch nejbližších. Předtím ale nezapomeňte připravit oblíbené dobroty a přibalit opalovací krém, který se vám během prosluněného dne stráveného na vodě bude určitě hodit.

  • Vyrazte na výlet vlakem

Sbalte batoh, nasedněte na vlak a vydejte se s přáteli na místo, které už jste chtěli dlouho navštívit. Že taková aktivita není nic pro vás? Zahoďte předsudky a věřte, že i jízda vlakem má něco do sebe a jednoduše si ji zamilujete! Vlak vás navíc vyjde jen na pár korun a určitě tak stojí za to dát mu alespoň šanci. Bavte se, užijte si výhled na krásy okolí a zažijte nevšední zážitek, který budete určitě chtít během léta zopakovat.

  • Dejte šanci vodním sportům

Léto je ideální doba k tomu, abyste vyzkoušeli něco nového. A kde jinde než u vody, která perfektně schladí a osvěží i v těch největších vedrech! Pokud nechcete zůstat jen u opalování u řeky, bazénu nebo rybníka, užijte si trochu adrenalinu a vsaďte na čím dál více populární vodní sporty. Vyzkoušet můžete třeba wakeboarding nebo stále oblíbenější paddleboarding.

  • Uspořádejte piknik s kamarádkami

Piknik s kamarádkami je vždycky dobrou volbou. V létě je ovšem velkou výhodou, že můžete trávit čas venku, užívat si vysokých teplot a slunečních paprsků a nezáleží na tom, jestli uspořádáte posezení u bazénu, na terase nebo třeba v parku. Nezapomeňte ale naplánovat zábavný program. Zahrajte si s kamarádkami deskové hry, nalakujte si nehty nebo se jen tak opalujte. Myslete ale také na to, že chybět by nemělo ani pohoštění v podobě skvělého jídla a pití.

Náš tip: Bublinky Avanti Lampone jsou pro parné letní měsíce jako stvořené. Neodolatelná malinová chuť perfektně dotvoří uvolněnou letní atmosféru, kterou ještě umocní podtóny letního ovoce. Tento drink váš piknik zkrátka promění v naprosto nezapomenutelný zážitek!

Doporučená maloobchodní cena je 65 Kč.

  • Vyzkoušejte stanování

Stan, karimatka, spacák a hurá za dobrodružstvím! Parné měsíce byste ke stanování měli rozhodně využít, počasí nám totiž přeje, a zatímco večer můžete pozorovat romantický západ slunce, ráno vás probouzí vkrádající se hřejivé paprsky. Noční pozorování hvězd zase jednoznačně přesvědčí, že stanování je častokrát mnohem lepším zážitkem, než pobyt v kdejakém luxusním resortu!

  • Přečtěte si oblíbenou knihu

Pokud hledáte způsob, jak strávit volný čas v klidu a trochu se zrelaxovat, sáhnout můžete třeba po zajímavé knize, jejíž přečtení už dlouho odkládáte. Vyrazte do přírody, najděte si klidné místo, kde vás nebude nikdo a nic vyrušovat a vypněte telefon. Nad ničím nepřemýšlejte a jednoduše se naplno ponořte do příběhu třeba se sklenkou oblíbeného drinku v ruce.

  • Kreativitě se meze nekladou

Věnujte se zkrátka tomu, co máte rádi a co vás skutečně těší. Vždyť v létě na to máte přece konečně spoustu volného času! Namalujte obraz, naaranžujte květiny nebo vytvořte třeba fotoalbum zážitků z prázdnin s nejbližšími kamarády nebo s drahou polovičkou. U svých oblíbených aktivit navíc konečně můžete zůstat venku a užít si je tak zase o něco víc.

  • Užívejte si každý den naplno

Noví kamarádi, zážitky, objevování a poznávání. S každým letním dnem přichází další příležitosti k tomu zažít nová dobrodružství a zkoušet věci, do kterých byste se třeba jindy nepustili. Odvažte se, bavte se, dělejte, co dělat chcete a nemyslete na starosti. Užívejte si prosluněné letní dny zkrátka plnými doušky od začátku do konce!