CC Water Cream Gel & CC Crème: letní péče o pokožku obličeje

Objevte ultra lehkou péči, která pleť nezatíží, přesto jí ale dodá dostatečnou hydrataci a také ji ochrání před UV zářením.

My v Erborian jsme přesvědčeni o tom, že pokožka obličeje si zaslouží mnohem víc, než jen maskování nedokonalostí obyčejným makeupem a v horkých letních dnech to platí dvojnásob. Proto se již řadu let můžete zcela spolehnout na naše zavedené CC krémy, které jsou doslova zhmotněním lehkosti a zároveň osvěžením pro pokožku obličeje.

Erborian CC Water

Velmi lehký přípravek, který se svou konzistencí pohybuje někde mezi gelem a vodou, díky čemuž je ideální pro použití v horkém letním počasí. Je obohacen kyselinou hyaluronovou a také zapouzdřenými pigmenty. Na jedné straně tedy dodá pokožce obličeje potřebnou hydrataci, výživu a péči a na straně druhé se postará o její přirozené vylepšení. Po použití CC Water je pleť okamžitě vyživená, aniž by ji zatížil pocit mastnoty.

CC Water dokáže podpořit přirozený odstín pleti tak, aby tvář vypadala zdravě rozjasněná, mladistvě půvabná a hlavně nezatížená nánosem make-upu. A to je přesně to, po čem toužíme, když chceme být sami sebou. Přípravek je k dostání v odstínech Doré (tmavá) a Clair (světlá).

Erborian CC Water, 40 ml: 908 Kč.

Erborian CC Créme

Rozjasňující krém, který dodá pleti intenzivní, hloubkovou a dlouhodobou hydrataci. Vedle toho je plný silných antioxidantů, díky nimž zpomaluje proces stárnutí a tím, že pokožku vypíná, tak také výrazně redukuje vrásky. Díky faktoru SPF 25 navíc poskytuje ochranu před slunečním zářením.

Krom toho CC krém obsahuje zapouzdřené pigmenty, jež se postarají o sjednocení tónu pleti, snížení viditelnosti drobných nedokonalostí a také o okamžité rozzáření. Přípravek pokožku vyhlazuje a zanechává ji hedvábnou na dotek. CC krém Erborian je k dostání v odstínech Doré (tmavá) a Clair (světlá).

Erborian CC Créme, 15 ml: 609 Kč.