Co potřebuje pokožka obličeje v létě nejvíc? Hydrataci, osvěžení a energii!

Výtažky z okvětních lístků divokých růží, jež jsou obsažené v přípravcích Melvita Plump Duo, jí přesně tyto vlastnosti dokáží dodat, a pleť tak zůstane přirozeně zářivá i pod náporem slunečních paprsků.

Výtažek z divoké růže totiž stimuluje tzv. vodní kanálky v pokožce, urychluje syntézu aquaporinů, které usnadňují transport vody přes buňky a také umožňuje dehydratovaným buňkám přijímat přebytečnou vodu z buněk zdravých. Tento extrakt navíc pomáhá předcházet ztrátě vody z hydrolipidického filmu pokožky. Výsledkem je pak až na 48 hodin hydratovaná pleť, která doslova září zdravím a svěží energií.

FRESH MICELLAR WATER

Jemný přípravek pro dokonale vyčištěnou pleť:

  • Šetrně čistí, odstraňuje make-up a tonizuje.
  • Vhodný i pro jemnou pleť.
  • Výjimečná textura v sobě skrývá veškerou svěžest a lehkost vody, která kromě čištění pleť také občerstvuje.
  • Micelární voda je obohacena o hydratační květinovou vodu z damašské růže, jež zároveň pomáhá regenerovat a také o zjemňující květinovou vodu z pomerančových květů - to aby pokožka obličeje byla jemná jako okvětní lístek.

Použití: aplikujte ráno - pro jemné probuzení pleti a poté znovu večer pro odstranění nečistot a make-upu.

FRESH MICELLAR WATER, 200 ML: 410 Kč/€ 15,40.

HYDRA-PLUMPING CREAM

Lehký krém pro dokonalou hydrataci:

  • Pomocí revitalizující a energizující směsi výtažků z divoké růže, šípku a rostliny vzkříšení doslova hasí žízeň pokožky obličeje a až na 48 hodin ji zanechává hydratovanou.
  • Rozjasnění a dlouhotrvající vyhlazující efekt. To jsou dvě kosmetické výhody v jednom kroku. Ideální pro každého, kdo potřebuje rychlou a účinnou péči.
  • Krém je obohacen o makro kyselinu hyaluronovou (přirozeně získanou biofermentací sóji bez GMO), která posiluje soudržnost mezi dermálními a epidermálními buňkami. Díky této složce bude pokožka obličeje pružnější a první známky stárnutí budou méně patrné.
  • Přípravek má hladkou konzistenci, která se okamžitě vpíjí do pokožky.

Použití: aplikujte ráno a večer na vyčištěnou pokožku.

HYDRA-PLUMPING CREAM, 50 ML: 875 Kč/€ 33.