Letní šatník v etno stylu je o pohodě!

Oblíbeným letním oblečením snad každé ženy pohodlné a vzdušné kousky? Vsaďte na rozevlátou bohémskou módu, která je pro teplé letní měsíce ideální. Nechte se zlákat veselými barvami, orientálními nebo aztéckými vzory a příjemnými prodyšnými materiály.

Na jaké etno kousky byste měli při nákupu zaměřit pozornost? Předně určitě na letní šaty. Ať už máte ráda jednobarevné kratší, nebo třeba vzorované maxi, v kolekcích si určitě vyberete. Trendem jsou především volnější šaty v mírně rozšířeném a áčkovém střihu.  Podtrhněte svůj půvab ve stylových modelech zdobených výšivkou či volánky.

Kromě rozevlátých letních šatů jsou skvělou alternativou do horkých letních dnů také tuniky a topy z lehkých materiálů v kombinaci se šortkami, širokými splývavými kalhotami, nebo maxi sukní. Myslete na to, že méně je někdy více a do svého outfitu zakomponujte pouze jeden výrazný vzorovaný prvek. Vyhnete se pak nechtěnému „přeplácanému“ dojmu.

Doveďte svůj letní boho look k dokonalosti těmi správnými doplňky. Nízké sandálky, pantofle či espadrilky v neutrálních barvách jsou skvělou volbou. Vsaďte na kousky ozvláštněné přírodními materiály nebo poutavými aplikacemi. Chybět by vám neměla ani letní slaměná či ratanová kabelka.

Dovoluji si vám zaslat ukázku bohémského oblečení, obuvi a doplňků z aktuálních kolekcí značek Cellbes, Deichmann a F&F.