Oblečte kuchyni ve stylu francouzského art noir

Nestárnoucí, nadčasová a zároveň tak oblíbená. Černá barva symbolizuje eleganci, poutá pozornost a se světlejšími tóny dokáže v kuchyni vyčarovat hotové zázraky. Přesvědčte se sami a pořiďte si do bytu ikonické spotřebiče a bytové doplňky z Potten & Pannen – Staněk, které z vaší domácnosti vytvoří šik místo v tradičním francouzském stylu art noir.

Překapávač na kávu Zwilling Enfinigy

Ať už máte rádi tradiční italskou hořkost, nebo dáváte přednost jemnějším tónům, díky novému překapávači Zwilling Enfinigy si váš oblíbený šálek kávy budete moct vychutnat přesně podle vašeho gusta. Kávovar z kvalitní nerezové oceli, který zvládne připravit až 1,5 litru kávy, je vybaven sprchovou hlavicí pro rovnoměrné zalití a integrovaným oběhovým čerpadlem pro optimální cirkulaci kávy. Ohřívací deska udrží nápoj teplý až po dobu 30 minut, a tak je ideální pro přípravu velkého množství k intenzivní práci nebo při početnější návštěvě. Překapávač na kávu v černém matném provedení zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 4 250 Kč.

Napěňovač mléka Zwilling Enfinigy, černý

Zahajte den podobně jako většina Italů čerstvě praženou kávou s jemnou mléčnou pěnou ve formě cappuccina. Stylový pomocník napěňovač mléka Zwilling Enfinigy hravě připraví jakoukoli mléčnou kávu od caffè latte přes ledovou kávu až po lahodný flat white. Nádoba z vysoce kvalitní nerezové oceli na první pohled zaujme nadčasovým designem. K zakoupení v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 2 650 Kč.