Bára Fišerová potvrzuje, že divadelní líčení potřebuje důkladné odlíčení

Správná péče o pleť je základ toho, jak můžete stále vypadat svěže. Zvolíte-li navíc k tomu odpovídající kosmetiku, máte šanci zvítězit nad problematickou, ale i aknózní pletí, která netrápí jen adolescenty. Při představování nové řady kosmetiky Thalion s názvem Algo Pur si přítomné dámy zopakovaly vše důležité, co se péče dotýká a dozvěděly se i řadu nových věcí.

Herečka Bára Fišerová byla ráda, že si zopakovala, jak správně pečovat o pleť a potvrdila: „Nejvíce mě překvapilo, že při odličování make-upu pleťovým mlékem se nemá používat vatový tampon, ale pouze odlíčit dlaněmi rukou… To si úplně nedovedu představit při mém divadelním líčení, takže raději zůstanu u svého systému, ale určitě jsem se dozvěděla velmi cenné rady,“ říká herečka, která má čistou jemnou pleť celý život.

„Neznám, co je akné nebo jiné problémy s pletí ať už v pubertě či dospělosti. Mám to dané geneticky…, ale snažím se o pleť pečovat. Používám krémy s kyselinou hyaluronovou, masky s vitamínem C a séra. V létě miluji hydratační minerální vodu na obličej, kterou si stříkám každé ráno a když mi dojde, klidně použiji i obyčejnou minerálku. Moje pleť je velmi svěží a jemná,“ potvrdila Bára Fišerová.

A víte, co nikdy nesmí chybět v kosmetické taštičce této mladistvě vyhlížející herečky? Zkuste si tipnout. „V mé kosmetické taštičce na cesty nesmí chybět pleťové mléko a pleťová voda, dále lehký hydratační krém a rozjasňovač pod oči a svěží parfém nebo toaletní voda, pak už jen ty nejdůležitější základní šminky: lehký mousse, místo make-upu, řasenka a rtěnka v přírodních barvách. Líčím se ráda a nejraději sama,“ prozradila Bára Fišerová.