Lejla Abbasová má ráno opravdu honičku

Česká moderátorka a modelka Lejla Abbasová je čtyřnásobnou maminkou, která má o zábavu rozhodně postaráno. Je až neuvěřitelné, jak stále skvěle vypadá, a to kosmetice věnuje prý minimum času, protože ho prostě nemá.

Dokážete si představit takovou domácnost, jak se třeba ráno vypravuje, tak početná rodina? „Naše rána jsou velmi hektická, takže moc času pro péči o pleť není. Zvládnu si tak tak vyčistit zuby a nanést krém. Já vstávám první, protože dělám snídani a svačinu pro děti. Děti chodí do lesní školky, proto s sebou musí mít svačinu. Dělám ráno 10 jídel a je to někdy opravdu náročné,“ popsala s humorem známá moderátorka, která tři mladší děti vozí denně na kole do lesní školky.

„Už delší dobu vím, že se o sebe musím začít starat, kontinuálně smysluplně. A dnešní den mě inspiroval k tomu, abych konečně už začala. Navíc školitelka a technoložka BeautySense Gábina Tichá je moje kamarádka a bývalá spolužačka a je opravdu skvělá. Dnes jsem se po dlouhé době na nějaké prezentaci opravdu něco dozvěděla,“ potvrdila Lejla Abbasová na představení nové řady kosmetiky Thalion s názvem Algo Pur v hotelu Emblem v centru Prahy.

A dokážete si tipnout bez čeho si tato starostlivá maminka nedokáže představit svoji kosmetickou taštičku? „Bez řasenky a bez korektoru, který používám jako make-up. A po dnešku říkám i odličovač, což tak ale vždy nebylo a na mojí pleti je to bohužel znát,“ odpovídá Lejla Abbasová bez velkého zaváhání. A zároveň sama sobě slíbila, že si na péči o svoji pleť najde více času.