Michaela Pecháčková vyrazila na soustředění finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky

Herečku Michaelu Pecháčkovou jsme už zaznamenali v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde si zahrála Julii Tóthovou. Aktuálně ji vídáme v seriálu ZOO, kde ztvárňuje populární Sidonii „Sid“ Novotnou a uprostřed lesů v hotelu Studánka se s ní setkala dvanáctka finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky.

Míša je naštěstí zdravá a v nemocničním prostředí jen natáčela, ale i poněkud nechutné scény… „Rekvizitáři mě „pozvraceli“ dětskou výživou, no hnus! Přestože jsem věděla, že to všechno je jen jako, ze všech těch hadiček a monitorů jsem měla depku. Zlatá ZOO se zvířátky a hnojem,“ smála se mladá herečka. 

Ve Studánce se také fotil kalendář s finalisty a Míša měla přiděleného finalistu č. 12., kterým je pro letošní ročník příbramský gastroenterolog Philip Waka Njeka - 35 let. „Povídali jsme si o tom, jak se dostal z Keni do Čech a proč si zrovna vybral obor gastroenterologie. Bylo to zajímavé. Snem mé babičky bylo, že bych mohla být doktorkou nebo zubařkou. Já, určitě! Zdravotníky obdivuji, protože zvládnout tak těžkou a odpovědnou práci není jen tak,“ prozradila Míša Pecháčková.

A co sympatická herečka pro své zdraví? „Teď jsem začala každé ráno pít zelený ječmen. Prý to čistí organizmus a posiluje imunitu. Ze začátku mi to smrdělo, ale teď se nemohu dočkat další porce,“ prozradila kráska ze ZOO.