Konec zarůstajících chloupků s peelingem pro intimní místa LIP Intimate Care

Zarůstající chloupky nejen v intimní oblasti nejsou nic příjemného a mohou přerůst až do bolestivého zánětu. Přírodní kosmetika LIP Intimate Care proto nyní do svého portfolia zařadila novinku: kokosový peeling určený na intimní místa, který vás problému se zarůstajícími chloupky zbaví jednou pro vždy.

Peeling obličeje a těla je čím dál častěji součástí běžné péče. Odstraňuje totiž odumřelé kožní buňky, které na pokožce přirozeně ulpívají. Samy o sobě nemusí způsobovat problém. Pokud ale trpíte na akné nebo má vaše pubické ochlupení po oholení či depilaci tendence zarůstat, stává se z peelingu nutnost. Pubické chloupky (nebo např. vousy) zarůstají častěji než např. ty na nohou. Jsou totiž hrubší a obvykle kudrnatější. Když odstraněný chloupek začne dorůstat, má problém dostat se přes suchou nebo dehydratovanou pokožku, ohne se a začne růst zpátky. V tu chvíli vznikne pupínek, který se může rozrůst i do většího kožního zánětu a hojit se i několik týdnů.

Díky kokosovému intimnímu peelingu LIP Intimate Care tomu můžete snadno předejít: naneste jej na vlhkou pokožku, vmasírujte a opláchněte. Viskózní gel při kontaktu s vodou změní konzistenci na emulzi. Použití je vhodné opakovat zhruba 2x týdně. Obrušující složka je stejně jako zbytek složení přírodního charakteru: jedná se o exfoliační kokosové skořápky. Perfektně se doplňuje s Hydratačním olejem na holení Máta a Ylang Ylang a Čisticím a hydratačním olejem na intimní partie Rakytník a Fragonie, které je vhodné aplikovat po spláchnutí peelingu pro zklidnění pleti. Švédská značka Lip Intimate Care se obecně vyznačuje přírodním, veganským a z velké části BIO složením. Jemný peeling Kokosový má 100% přírodní složení, téměř z poloviny v BIO kvalitě.

LIP INTIMATE CARE JEMNÝ PEELING KOKOSOVÝ

Jemný peeling s kokosem, který byl vyvinut speciálně pro oblast bikin. Při kontaktu s vodou se během okamžiku přemění z gelu na tělové mléko. Zjemňuje, vyživuje a čistí pokožku, pomáhá předcházet zarůstání chloupků a může přispět k rovnoměrnějšímu vzhledu kůže. S vysokou koncentrací exfoliačních kokosových skořápek.

100% přírodní složení, 46% BIO

Cena: 429 Kč / 50 ml

LIP INTIMATE CARE ČISTICÍ A HYDRATAČNÍ OLEJ NA INTIMNÍ PARTIE – RAKYTNÍK A FRAGONIE

Mycí olej na intimní partie čistí, hydratuje a vyživuje pokožku. Používá se místo intimního mýdla a není potřeba jej splachovat: na pokožce vytvoří hebký ochranný film. Rakytník dodává výživu, regeneruje a bojuje proti ztrátě vaginální vlhkosti. Esenciální olej z fragonie má antibakteriální a protiplísňové vlastnosti.

100% přírodní a veganské složení, 70% BIO

Cena: 549 Kč / 75 ml

LIP INTIMATE CARE HYDRATAČNÍ OLEJ NA HOLENÍ - MÁTA A YLANG YLANG

Luxusní olej poskytne vaší pokožce vše, co potřebuje, aby po holení byla dokonale hladká a jemná. S jeho použitím je pokožka hydratovaná. Esenciální oleje z máty zelené a ylang ylang zanechají pokožku svěží a chladnou, navíc působí antisepticky. Olej pomáhá předcházet podráždění a pořezání: vytvoří hebký film, po kterém žiletka klouže úplně sama.

100% přírodní a veganské složení, 90% BIO

Cena: 549 Kč / 75 ml