Tatínku, aby si dýchal zdravý vzduch doma i v práci…

Svátek otců je rozšířený po celém světě, ale neslaví se jednotně. V celé řadě zemí se váže ke svátku svatého Josefa, který se slaví v březnu, ve Finsku se oslavuje druhou neděli v listopadu, ale u nás, tedy nejen u nás, se slaví třetí neděli v červnu, a to od roku 2011. Takže nezapomeňte na 19. června připravit tatínkům nějaké to překvapení. I pánové chtějí vypadat skvěle a pečovat o zdraví a krásu svých vlasů a vousů. Potěšte je třeba kvalitními kosmetickými přípravky, díky kterým mu to bude ještě více slušet!

Čistý vzduch zlepšuje zdraví i schopnost soustředění. Zvlášť alergici ocení možnost zbavit se pylů, plísní, roztočů a zvířecích alergenů obsažených v ovzduší. Díky osobní čističce je možné mít kvalitní vzduch všude, kde člověk pobývá – lze ji umístit na pracovní stůl i na noční stolek v ložnici a užívat si tak čisté ovzduší ve dne i v noci.

Osobní čistička Dyson Pure Cool Me

První osobní čistička vzduchu Dyson distribuuje osvěžující vyčištěný vzduch díky utěsněnému HEPA filtru v kombinaci s vrstvou aktivního uhlí. Společně zachycují plyny a 99,95 % ultrajemných částic od velikosti 0,1 mikronu ze vzduchu, včetně pylů, sporů plísní, roztočů, odumřelých částí kůže i srsti zvířat... Nová technologie Dyson Core FlowTM vytváří stabilní proud čistého vzduchu a umožňuje jeho nasměrování přesně tam, kde je potřeba. Čistička je navíc velmi tichá, takže neruší při práci ani při spánku. Předností je bezesporu i jedinečný design. K dostání je v černo-šedé anebo bílo-stříbrné kombinaci.

Cena:  9 790

Zakoupíte na: www.dyson.cz