Nepodceňujte odličování očí a rtů

Řasenka, stíny, oční linky, rtěnka – pomocníci, které používá mnoho žen na denní bázi. Cítíme se díky nim hezčí, ale naší pokožce zrovna dvakrát neprospívají. Proto je potřeba, je každý večer z pleti dokonale odstranit, aby mohla přes noc regenerovat a volně dýchat. Kůže okolo očí a rtů je obzvlášť citlivá a nesprávná péče podporuje vznik vrásek, ale také otoky, červenání očí nebo záněty. Používejte proto speciální jemné přípravky, které nejenže odstraní make-up, ale pleť zároveň zklidní a dodají ji potřebné živiny. Pokud jste milovníci voděodolného make-upu, sáhněte po dvoufázových čističích na olejové bázi. Důležitá je také správná technika odličování. Tamponek přitiskněte na víčko a nechte přípravek chvíli působit. Líčidla se rozpustí a půjdou snadněji setřít. Stírejte je opakovaně směrem od středu ven, dokud nebude tamponek úplně čistý. Nikdy zbytečně netlačte, oči ani rty nedrhněte a netřete tamponkem sem a tam. Odlíčení usnadníte, pokud budete mít pleť navlhčenou. Vyzkoušejte některý z našich tipů a odličujte své oči a rty správně a šetrně.

AQUA BIOTIC Dvoufázový odličovač očí a rtů

  • Odstraňuje voděodolný make-up
  • Chrání řasy
  • Šetrné dvoufázové složení
  • S kyselinou hyaluronovu & mandlovým olejem
  • S obsahem prebiotik

AQUA BIOTIC Dvoufázový odličovač očí a rtů účinně odstraňuje voděodolný make-up a šetrně čistí okolí očí a rty. Obohacený o kyselinu hyaluronovou a mandlový olej, které pomáhají zachovat v pleti hydrataci a zanechávají ji perfektně čistou, jemnou a chráněnou. Díky obsahu prebiotik napomáhá rovnováze kožního mikrobiomu a harmonizaci pokožky.

Cena 89,90 Kč/125 ml

Bioten SKIN MOISTURE Jemný odličovač očí a rtů

Bioten SKIN MOISTURE Jemný odličovač očí a rtů s 95 % surovin přírodního původu obsahuje 100% přírodní výtažek z bavlny. Bavlna je bohatým přírodním zdrojem proteinů a poskytuje ochranu řasám a citlivé pleti kolem očí. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožního mikrobiomu a tak podporují její zdravý vzhled. Komplexní hydratační systém HYDRO NUTRIENT, který spojuje čistotu přírodních surovin se silou vědy, zabraňuje dehydrataci pokožky a zároveň uchovává její hladký vzhled a komfort.

Cena 89,90 Kč/125 ml